Συγκλονίζει η μητέρα της Καρολάιν: «Αν χάσω και το εγγόνι μου θα είναι η χαριστική βολή»

Συγκλονίζει η μητέρα της Καρολάιν: «Αν χάσω και το εγγόνι μου θα είναι η χαριστική βολή»

Η οικογένεια της Καρολάιν θα διεκδικήσει την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού της Καρολάιν θα διεκδικήσει η οικογένειά της, όπως έκανε γνωστό ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά.

Όπως είπε ο Θανάσης Χαρμάνης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, το οικογενειακό περιβάλλον της Καρολάιν είναι απολύτως κατάλληλο τουλάχιστον για τα πρώτα χρόνια της ανατροφής του παιδιού.

Ο δικηγόρος μετέφερε μάλιστα και μια δήλωση της μητέρας της 20χρονης, μέσω της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα». «Μου πήρε το παιδί μου, εάν χάσω και το εγγόνι μου, θα είναι η χαριστική βολή για μένα», δηλώνει χαρακτηριστικά η μητέρα της Καρολάιν μέσα στον οδυρμό, στον θρήνο της και στην οδύνη που της έχει δημιουργηθεί, πως χαρακτηριστικά είπε ο δικηγόρος.


Οπως αναφέρει το iefimerida.gr, o κ. Χαρμάνης έκανε γνωστό ότι οι δύο οικογένειες έχουν μεταξύ τους επικοινωνία για το παιδί και ότι υπάρχει διάθεση συναίνεσης αλλά εάν τελικά δεν καταλήξουν σε κάποια συναινετική λύση, θα κατατεθεί, από πλευράς της οικογένειας της Καρολάιν, αίτημα για την ανάθεση της αποκλειστικής επιμέλειας στη γιαγιά.

«Υπήρχε μία επικοινωνία με τις δύο οικογένειες. Εάν καταλήξουμε σε μία συναινετική λύση θα το ανακοινώσουμε στην εισαγγελέα, εάν όχι, θα υποβάλλουμε και εμείς το αίτημά μας για την ανάθεση της αποκλειστικής επιμέλειας στην γιαγιά», είπε. «Το παιδί θα πάει ή στην μία οικογένεια ή στην άλλη, αυτά που ακούγονται περί ιδρυμάτων δεν ισχύουν», συμπλήρωσε.

«Καταλαβαίνετε ότι το εγγόνι αυτό θα είναι μια παρηγοριά για εκείνους» τόνισε και πρόσθεσε: «Ο καιρός περνάει, το παιδί αυτό κάποια στιγμή θα αρχίσει να ζητά απαντήσεις και τότε θα χρειαστούμε και τη βοήθεια ειδικών για να μπορέσει να επανέλθει και να ισορροπήσει ψυχικά».

Ο κ. Χαρμάνης σχολίασε και τα περί επιθετικής συμπεριφοράς που προκλητικά ανέφερε στο απολογητικό του σημείωμα ο συζυγοκτόνος, προσπαθώντας να επιρρίψει ευθύνες και στην άτυχη Καρολάιν, της οποίας, με τα ίδια του τα χέρια, στέρησε τη ζωή. «Φυσικά ο κατηγορούμενος μπορεί να ισχυριστεί οτιδήποτε νομίζει ότι τον βοηθά, αλλά οποιοσδήποτε ισχυρισμός για το παρελθόν και για το εάν υπήρχαν προστριβές μεταξύ τους, δεν μπορεί να τον βοηθήσει», ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X