ΝΒΑ: Ματσάρα και 2-0 οι Σανς (104-103) τους Κλίπερς

ΝΒΑ: Ματσάρα και 2-0 οι Σανς (104-103) τους Κλίπερς
Photo Credits: INTIME

Σε ένα πραγματικά τρομερό παιχνίδι που δεν τελείωνε με τίποτα, οι Σανς με buzzer beater κάρφωμα του Έιτον, πήραν τη νίκη κόντρα στους Κλίπερς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απολαυστικό και απίστευτα ανατρεπτικό ήταν το game για τους τελικούς της Δύσης, ανάμεσα στους Σανς και τους Κλίπερς, με την ομάδα του Φίνιξ να είναι αυτή που με τρομερό buzzer beater alley oop κάρφωμα του Ντιάντρε Έιτον, πήραν τη νίκη (104-103) και έκαναν το 2-0 στην εντυπωσιακή σειρά!

Το ματς ήταν πραγματικός «μαραθώνιος» με συνεχόμενες διακοπές, ενώ τα τελευταία δύο αγωνιστικά λεπτά, διήρκησαν 15’ αφού οι διαιτητές συμβουλεύτηκαν τέσσερις φορές το instant replay. Μάλιστα προς το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου σταμάτησε και πάλι, αφού ο Μπέβερλι έριξε αγκωνιά στο πρόσωπο του Μπούκερ, με τον star των Σανς να γεμίζει αίματα και να κάνει δύο ράμματα στη μύτη.

Φυσικά αυτό το χτύπημα έριξε την απόδοσή του και τελείωσε το παιχνίδι με 20 πόντους, ωστόσο με ένα σπουδαίο σουτ διαμόρφωσε το 102-101, ενώ έκανε και τρομερό σκριν πάνω στο Ζούμπατς για να δώσει την δυνατότητα στον Ντιάντρε Έιτον (24π.) να βρει ελεύθερο διάδρομο για το κάρφωμα της νίκης, μόλις 0.9 δεύτερα πριν το φινάλε.

Εντυπωσιακή ήταν και η εμφάνιση του Καμ Πέιν με 29 πόντους και 9 ασίστ, ενώ από την πλευρά των Κλίπερς που πλέον θα τα δώσουν όλα για την ανατροπή, ξεχώρισε ο Πολ Τζορτζ με 26 πόντους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X