Σε ειδική πτέρυγα του Κορυδαλλού ο συζυγοκτόνος (VIDEO)

Σε ειδική πτέρυγα του Κορυδαλλού ο συζυγοκτόνος (VIDEO)

Ο 32χρονος συζυγοκτόνος θα κρατηθεί σε ειδικές συνθήκες, λόγω του ειδεχθούς εγκλήματός του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο του βράδυ στις φυλακές του Κορυδαλλού θα περάσει σήμερα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος μέχρι να ξεκινήσει η δίκη του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 32χρονος συζυγοκτόνος θα κρατηθεί σε ειδικές συνθήκες, λόγω του ειδεχθούς εγκλήματός του και της έκτασης που έλαβε όλο αυτό το διάστημα η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, ο δολοφόνος της Καρολάιν θα μπει στη ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, στην οποία αυτή τη στιγμή βρίσκονται υπόδικοι όπως: ο Μένιος Φουρθιώτης και ο Κουτσολιούτσος της Folli Follie.

Στο κελί του θα βρίσκεται με άλλους τρεις φυλακισμένους. Ο ένας είναι υπόδικος για λαθρεμπόριο, ο δεύτερος είναι πρώην σωφρονιστικός υπάλληλος, κατηγορούμενος για ναρκωτικά και ο τρίτος επίσης κατηγορούμενος για υποθέσεις ναρκωτικών.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X