Ο Μιλόγεβιτς στην Πορταριά -Τα συστήματα που δουλεύει για αρχή

Ο Μιλόγεβιτς στην Πορταριά -Τα συστήματα που δουλεύει για αρχή
Photo Credits: INTIME

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έπιασε δουλειά στην ΑΕΚ και το enwsi.gr αναλύει όλα όσα συμβαίνουν στις πρώτες προπονήσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ από την περασμένη Πέμπτη βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο της Πορταριάς για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Με απουσίες και κενά για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς…

Πριν λίγες ημέρες η αποστολή «ενισχύθηκε» με τους Μάνταλο-Μπακάκη-Νεντελτσεάρου-Γαλανόπουλο και έτσι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μπορεί να δουλεύει πολύ πιο εύκολα και αποτελεσματικά, διότι η αποστολή έχει αρκετούς νέους που δεν θα παραμείνουν στην ομάδα.

Ο Σέρβος προπονητής της ΑΕΚ στα πρώτα δείγματα της δουλειάς του έχει κάνει ξεκάθαρο ότι θέλει πειθαρχία και στο χορτάρι και έξω από αυτό, διότι θεωρεί ότι είναι απαραίτητο στοιχείο για τη δημιουργία μίας καλής ομάδας που θα είναι ανταγωνιστική τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Tα ραντάρ του enwsi.gr στην Πορταριά

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς πάντως τα τελευταία 24ωρα έχει αρχίσει να δουλεύει και στο επίπεδο της τακτικής, παρότι λείπουν σημαντικά κομμάτια της ΑΕΚ (μεταγραφές στα στόπερ, στα μπακ, στα χαφ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ και φορ). Και σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την Πορταριά ο Σέρβος κόουτς έχει εστιάσει στο 4-2-3-1, ενώ έχει και στο πλάνο του το 4-4-2 όπως φάνηκε.

Ο Μιλόγεβιτς με το τιμ του ζητούν από τους αμυντικούς να μπορούν να γίνουν άμεσα από τετράδα σε τριάδα, όταν το ένα ακραίο μπακ ανεβαίνει και προστίθεται στους επιθετικογενείς παίκτης σε συνθήκες κατοχής μπάλας. Επίσης μία από τις πολλές κατευθύνεις και εντολές του προπονητή των «κιτρινόμαυρων» είναι τα χαφ στις επιθέσεις να βρίσκονται κοντά στην περιοχή ή και μέσα σε αυτήν.

Κάτι που θεωρούν απαραίτητο για να μπορεί να έχει πολλές επιλογές απειλών η ομάδα και να έχει πιο εύκολα φάσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Και είναι δεδομένο ότι η τακτική της ΑΕΚ θα είναι στο επίκεντρο και στις επόμενες προπονήσεις και στην Ολλανδία μετά τις 27 Ιουνίου.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X