EURO 2021: Στο ρελαντί η Αγγλία, 1-0 την Τσεχία (VIDEO)

EURO 2021: Στο ρελαντί η Αγγλία, 1-0 την Τσεχία (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το γκολ του Στέρλινγκ ήταν αρκετό στην Αγγλία για να νικήσει την Τσεχία στο Λονδίνο και να τερματίσει στην 1η θέση του ομίλου της.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και είχαν δοκάρι στο 2′ με τον Στέρλινγκ που τσίμπησε τη μπάλα μετά την πάσα του Κέιν. Ενα δεκάλεπτο μετά όμως, στο 12′, ο ίδιος παίκτης βρήκε δίχτυα αυτή τη φορά με κεφαλιά, μετά τη σέντρα του Γκρίλις, ανοίγοντας το σκορ. Το 1-0 του Στέρλινγκ ήταν η επιβράβευση της Αγγλίας για την απόδοσή της στα πρώτα λεπτά, ενώ στο 26′ ήταν η σειρά του Κέιν να πλησιάσει στο γκολ αλλά ο Βάτσλικ απέκρουσε.

Η απάντηση της Τσεχίας ήρθε στο 35′ με το σουτ του Σούτσεκ εντός περιοχής που έφυγε ελάχιστα άουτ, στην τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου. Το δεύτερο, πάντως, ήταν χειρότερο… Από το ξεκίνημά του μοιρασμένο, οι ευκαιρίες απουσίαζαν, οι προπονητές έκαναν αλλαγές και οι δύο ομάδες δεν έδειχναν διατεθειμένες να ανεβάσουν ρυθμό.


Έτσι, με βάση όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο, δεν αποτέλεσμα έκπληξη το γεγονός ότι το 1-0 έμεινε ως το τέλος. Αποτέλεσμα που έδωσε την 1η θέση του ομίλου στην Αγγλία, ενώ η Τσεχία τερμάτισε στην 3η και ελπίζει να προκριθεί ως μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες.

Τσεχία: Βάτσλικ, Τσελούστκα, Κουφάλ, Κάλας, Μπορίλ, Νταρίντα (64′ Χλότσεκ), Χόλες (84′ Βίντρα), Μάζοπουστ (64′ Κραλ), Σούτσεκ, Γιάνκτο (46′ Σέβτσικ), Σικ (75′ Πέκχαρτ).

Αγγλία: Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς (79′ Μινγκς), Μαγκουάιρ, Σο, Ράις (46′ Χέντερσον), Φίλιπς, Σάκα (84′ Σάντσο), Γκρίλις (68′ Μπέλιγκχαμ), Στέρλινγκ (68′ Ράσφορντ), Κέιν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X