Μπαλάσκας: Επιτέθηκαν με μπογιές στο σπίτι του

Μπαλάσκας: Επιτέθηκαν με μπογιές στο σπίτι του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επίθεση με μπογιές σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης στο σπίτι του συνδικαλιστή της αστυνομίας, Σταύρου Μπαλάσκα.

Άγνωστοι, ως αυτή την ώρα, φαίνεται πως βρέθηκαν έξω από την οικία του αστυνομικού και πέταξαν μπογιές.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του αναφορικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τις ενέργειες του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αμέσως μετά το ειδεχθές έγκλημα.

«Είναι βλάκας», έλεγε χαρακτηριστικά, ο Στ. Μπαλάσκας, αναφερόμενος στον 33χρονο καθ’ ομολογία δολοφόνο. «Εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του, εάν ήταν ατυχές γεγονός, μέσα στον θυμό του, αν ήταν ”τα ‘χασε και τρελάθηκε”, εάν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία, δεν θα πήγαινε ούτε τέσσερα χρόνια φυλακή», τόνιζε μεταξύ άλλων.


Σε ΕΔΕ για τις δηλώσεις του ο Σταύρος Μπαλάσκας

Οι δηλώσεις του αστυνομικού προκάλεσαν την αντίδραση της ΕΛ.ΑΣ., που έθεσε τον συνδικαλιστή σε διαθεσιμότητα, ενώ διετάχθη και ΕΔΕ για το περιστατικό. Ο ίδιος ο Σταύρος Μπαλάσκας σημείωσε με νεότερες δηλώσεις του πως παρερμηνεύτηκαν τα λεγόμενά του.

Την ίδια ώρα, προθεσμία μίας εβδομάδας πήρε από το ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) ο Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος κλήθηκε σε απολογία και ελέγχεται για τυχόν πειθαρχικές κυρώσεις σε βάρος του λόγω παραβίασης διατάξεων του Κώδικα Δεοντολογίας και του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας της Ομοσπονδίας.

Η ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ για τον Σταύρο Μπαλάσκα

«Συνεδρίασε σήμερα, 22 Ιουνίου 2021, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας με θέματα Ημερήσιας Διάταξης α) την κλήση σε απολογία του Μέλους του Δ.Σ. κ. Σταύρου Μπαλάσκα και την εξέταση τυχόν πειθαρχικών κυρώσεων σε βάρος του λόγω παραβίασης διατάξεων του Κώδικα Δεοντολογίας και του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας της ΠΟΑΣΥ και β) την παράταση της θητείας των συνδικαλιστικών οργάνων.

Σε ό,τι αφορά το πρώτο θέμα, οι εργασίες του Διοικητικού Συμβουλίου διεκόπησαν για μία εβδομάδα και θα επαναληφθούν στις 29 Ιουνίου 2021, καθόσον έγινε δεκτό το αίτημα για αναβολή, που υπέβαλε ο κ. Σταύρος Μπαλάσκας, δια του πληρεξουσίου συνηγόρου του κ. Βασίλη Καπερνάρου, ο οποίος παρίστατο στη συνεδρίαση, ώστε να του δοθεί άνετος χρόνος για να παραθέσει ακόμα και εγγράφως τις εξηγήσεις του».

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X