Λιάνης: «Και η τελευταία πέτρα ξέρει ότι ο Γραμμένος δεν ήταν άνθρωπος του Μελισσανίδη»!

Λιάνης: «Και η τελευταία πέτρα ξέρει ότι ο Γραμμένος δεν ήταν άνθρωπος του Μελισσανίδη»!
Photo Credits: INTIME

Διαβάστε όσα κατέθεσε ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού για τον Δημήτρη Μελισσανίδη στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ως μάρτυρας υπεράσπισης του Δημήτρη Μελισσανίδη κατέθεσε το απόγευμα της Τρίτης (22/6) στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Λιάνης, που μεταξύ άλλων, απέκλεισε κάθε πιθανότητα παράνομων ενεργειών από την πλευρά του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ, προκειμένου να ελέγξει Ενώσεις, άρα και την διοίκηση της ΕΠΟ.

Ο Γιώργος Λιάνης ανέφερε συγκεκριμένα:

«Γνώρισα τον Μελισσανίδη από τον Λευτέρη Παπαδόπουλο. Ο Λευτέρης θαύμαζε τον Μελισσανίδη και την πορεία του. Εγώ είμαι ο μακροβιότερος υπουργός Αθλητισμού στην ιστορία, με δύο θητείες. Ουδέποτε ο Μελισσανίδης πλησίασε το Υπουργείο μου για να μου ζητήσει το παραμικρό. Ερχόντουσαν όλοι. Εκείνος δεν διεκδίκησε κάτι ποτέ.

Στο καινούργιο γήπεδο φτιάχνει και το Ίδρυμα Προσφυγικού Ελληνισμού. Με ρώτησε ποιους να βάλει και του είπα ποιους να βάλει. Του υπέδειξα τον Μίκη Θεοδωράκη. Και τον έβαλε πρόεδρο. Επίτιμη πρόεδρο έκανε την Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ. Αυτοί δεν θα αναλάμβαναν αν δεν ήξεραν ποιος είναι ο Μελισσανίδης. Σε εκδηλώσεις που έγιναν φέραμε τον Γαβρά. Παρίστατο ακόμα και ο Αρχιεπίσκοπος. Δεν μπορεί να έχουν πέσει έξω αυτοί. Τα όνειρά του Μελισσανίδη ήταν κυρίως στον πολιτισμό, στην προσφυγιά και μετά στον αθλητισμό.

Δεν είχε κανένα λόγο να προσπαθήσει για να βγει ο Γραμμένος. Τον στήριξε, χωρίς να έχει και ιδιαίτερη πρεμούρα να εκλεγεί. Οι εκλογές ήταν τετελεσμένες. Θα έβγαινε. Δεν είναι τόσο κουτός ο Μελισσανίδης να δωροδοκήσει, να δείρει και άλλα τέτοια που ακούστηκαν. Τετελεσμένες εκλογές ήταν. Και τώρα με τον Ζαγοράκη, δεν πήρε καμιά ιδιαίτερη θέση. Από την αρχή ήταν υπέρ αυτής της υποψηφιότητας.

Επίσης τον έχω ακούσει να παραδέχεται τα λάθη του. Τα πρόσωπα που αναγνωρίζουν τα λάθη τους είναι σοβαρά. Αυτός που τα έπλυνε τα χέρια του, είναι πιο καθαρός από αυτόν που δεν τα λέρωσε ποτέ. Αποκλείω την πιθανότητα τέτοιων ενεργειών από τον Μελισσανίδη.

ΡΙΖΟΥ (δικηγόρος Μελισσανίδη): Ο Γραμμένος ήταν άνθρωπος του Μελισσανίδη;
-Με τίποτα. Το ξέρει και η τελευταία πέτρα αυτό.

ΡΙΖΟΥ: Με τον Ζαγοράκη έχει ιδιαίτερη σχέση;
-Ήταν καθολική απαίτηση ο Ζαγοράκης. Και τον στήριξε απόλυτα.

Πηγή: Σπορ ΦΜ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X