Γλυκά Νερά: «Δεν υπάρχει περίπτωση να πάλεψαν και να νίκησε ο Μπάμπης, θα τον είχε πλακώσει στο ξύλο»

Δολοφονία Καρολάιν-Εκπρόσωπος Αστυνομίας: «Δεν προκύπτει εμπλοκή τρίτου προσώπου»

Οσα λέει στενός φίλος της Καρολάιν και του δολοφόνου της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κατηγορηματικά διαψεύδει τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας περί πάλης που προηγήθηκε πριν τη δολοφονία της Κάρολαϊν από τον σύζυγό της στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, ένας στενός φίλος της οικογένειας, ο οποίος μιλάει αποκλειστικά στο TheNewspaper.gr.

Σύμφωνα με όσα δηλώνει, αποκλείεται κάθε σκέψη περί άγριου καβγά με ξύλο. «Δεν υπάρχει καμία τέτοια πιθανότητα. Αρχικά να σας πω οτι η Κάρολ έκανε πολεμικές τέχνες. Ήταν ένα ψηλό κορίτσι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση. Θα τον είχε πλακώσει στο ξύλο τον Μπάμπη. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάλεψαν και να “νίκησε” ο Μπάμπης. Δεν την κατάφερνε» επισημαίνει.


Να σημειωθεί οτι η 20χρονη Κάρολαϊν ήταν μαθήτρια σε σχολή πολεμικών τεχνών της Αλοννήσου και γνώριζε καλά όλους τους τρόπους να ακινητοποιεί τον αντίπαλό της.

«Περιμένουμε να μάθουμε την αλήθεια. Η οικογένεια κι εμείς δεν έχουμε πειστεί από όλα αυτά. Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Δε θα εκπλαγούμε αν υπάρξει και νέα ανατροπή».

Πηγή: TheNewspaper.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X