«Σε συζητήσεις με τον Πέκχαρτ η Αλτάι»

«Σε συζητήσεις με τον Πέκχαρτ η Αλτάι»
Photo Credits: INTIME

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, Τόμας Πέκχαρτ, στο στόχαστρο της Αλτάι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενδιαφέρον της νεοφώτιστης στην Α’ κατηγορία του τουρκικού πρωταθλήματος, Αλτάι, για τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ και νυν της Λέγκια Βαρσοβίας, Τόμας Πέκχαρτ.

Ο Τσέχος έκανε μια εκπληκτική σεζόν στην Πολωνία με τη Λέγκια, κερδίζοντας θέση στο ρόστερ της Τσεχίας για το EURO 2021.

Η ιστοσελίδα yeniasir.com.tr αναφέρει τα εξής:

«Η Αλτάι, που προβιβάστηκε στην Super Lig, δεν θέλει να αντιμετωπίσει πρόβλημα με την παραμονή και βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού. Τον επιθετικό που έψαχναν τον βρήκαν στην Πολωνία. Η διοίκηση της ομάδας έχει προσθέσει στη λίστα τον Τόμας Πέκχαρτ, ο οποίος αγωνίζεται στη Λέγκια Βαρσοβίας.

Η διοίκηση συναντήθηκε με την πλευρά του 32χρονου ποδοσφαιριστή, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

Ο Πέκχαρτ έχει κι άλλες προσφορές από ευρωπαϊκές ομάδες για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Πέκχαρτ έχει αγωνιστεί για τις Τότεναμ, Σαουθάμπτον, ΑΕΚ, Γιάμπλονετς, Σπάρτα Πράγας, Λας Πάλμας, Χάποελ Μπερ Σεβά και Νυρεμβέργη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X