ΕURO 2021: Το ρίσκο βγάζει απόδοση 5.70!

ΕURO 2021: Το ρίσκο βγάζει απόδοση 5.70!
Photo Credits: INTIME

Μεγάλες αποδόσεις από το Stoiximaview για τη συνέχεια του Euro 2021

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προτελευταία ημέρα των ομίλων του Euro 2021 και το Stoiximaview δίνει τα δικά του προγνωστικά στοιχήματος για τα δύο ματς της ημέρας!

Προγνωστικά Τσεχία – Αγγλία (22:00): Έχει κάνει πολύ ξεκίνημα στο Euro και οδηγεί μάλιστα την κούρσα του 4ου ομίλου, καθώς είναι στην κορυφή, έστω και στην ισοβαθμία με τους Άγγλους. Την περασμένη αγωνιστική έφερε ισοπαλία (1-1) με την Κροατία, σε ένα ματς που προηγήθηκε στο 37′ με πέναλτι. Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους όμως, ήρθε η ισοφάριση από τους Κροάτες και όσο περνούσε η ώρα, έκλεινε τις γραμμές της για να κρατήσει την ισοπαλία. Τα κατάφερε καλά και τώρα παίζει τελικό για την πρώτη θέση απέναντι στους Άγγλους. Αν δεν ηττηθεί, θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου. Αν χάσει, θα πρέπει να περιμένει το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα, για να μάθει αν θα είναι 2η ή 3η στον όμιλο.

Προγνωστικά Τσεχία – Αγγλία (22:00): Δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη κόντρα στη Σκωτία, στο ντέρμπι του Νησιού και έμεινε στο 0-0. Το ματς δεν διεκδικεί… δάφνες ποιότητας, καθώς οι φάσεις ήταν λιγοστές και κυριάρχησε ο… τσαμπουκάς και το δυναμικό παιχνίδι. Για ακόμα μια φορά, η ομάδα του Σαουθγκέιτ ζορίστηκε στην επίθεση, δεν έβγαλε φάσεις και είναι ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα αυτό. Τώρα κόντρα στους Τσέχους θέλει μόνο νίκη για να πάρει την πρώτη θέση, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία. Αν ηττηθεί, κινδυνεύει να χάσει και την 2η θέση, αλλά θα πρέπει να περιμένει το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα για να μάθει την οριστική της θέση.

Προγνωστικά Τσεχία – Αγγλία (22:00): Η Τσεχία μέχρι στιγμής έχει βγάλει εξαιρετικό πρόσωπο και απέναντι στους Άγγλους ξέρει ότι δεν χρειάζεται να ανοιχτεί. Της κάνει και η ισοπαλία. Η Αγγλία από την πλευρά της θέλει νίκη για να πάρει την πρωτιά, αλλά ζορίζεται στην επίθεση. Τα σετ έχουν διαμορφωθεί βάσει φανέλας και όχι σύμφωνα με την εικόνα των ομάδων. Πάμε στοίχημα με το 1Χ σε απόδοση 2.45 (Pamestoixima.gr), γνωρίζοντας ότι εμπεριέχει ρίσκο, αλλά αξίζει.

Προγνωστικά Κροατία – Σκωτία: Ή τώρα ή ποτέ

Euro, Δ’ Όμιλος, Κροατία – Σκωτία (22:00): Την ώρα που Αγγλία και Τσεχία την ίδια ώρα θα… βολεύονται με την ισοπαλία, Κροατία και Σκωτία θα δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα τους. Θέλοντας νίκη είτε για να εκμεταλλευτούν ένα άλλο αποτέλεσμα, είτε για να διεκδικήσουν την πρόκριση μέσω τρίτης θέσης.

Για την Κροατία θα πρόκειται φυσικά για μεγάλη αποτυχία το να μείνει έξω από τους ομίλους. Πήγε στο EURO ως η φιναλίστ του προηγούμενου Μουντιάλ. Με φιλοδοξία για μια ανάλογη πορεία. Αλλά πια είναι με την πλάτη στον τοίχο. Θέλει νίκη και μόνο για να ελπίζει, αλλιώς… χαιρετάει. Ο Αντώνης και ο Δημήτρης τη στήριξαν στην εκπομπή στο στοίχημα που έδωσαν για το ματς.

Euro, Δ’ Όμιλος, Κροατία – Σκωτία (22:00): Λογικό αφού και η απόδοση είναι ψηλά και η Κροατία σαν μονάδες βρίσκεται σε υψηλότερο επίπεδο από τους Σκωτσέζους. Κι αν θέλει να είναι… ζωντανή πρέπει να πάρει αυτό το παιχνίδι. Άλλη ευκαιρία δεν υπάρχει. Βέβαια οι Σκωτσέζοι έδειξαν πως είναι σκληρά καρύδια.

Από την Τσεχία έχασαν κυρίως γιατί ο Τσέχος τερματοφύλακας έκανε την εμφάνιση της ζωής του. Και τους Άγγλους τους κράτησαν στο μηδέν στο προηγούμενο παιχνίδι. Έχει και η Σκωτία τεράστιο κίνητρο, αλλά εδώ η απόδοση της Κροατίας έχει μεγάλη αξία. Θα συμφωνήσω με την πρόταση των παιδιών και θα πάμε στοίχημα με νίκη Κροατίας στο 2.33 στο pamestoixima.gr.

Περισσότερα προγνωστικά euro 2020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X