Χαμηλώνει τους τόνους η ΑΕΚ για Βράνιες: «Δεν υπάρχει θέμα...»

Χαμηλώνει τους τόνους η ΑΕΚ για Βράνιες: «Δεν υπάρχει θέμα...»
Photo Credits: INTIME

Αντίδραση της ΑΕΚ για το θέμα με τον Ογκνιεν Βράνιες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Ογκνιεν Βράνιες ήρθε ξανά στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, με τον Βόσνιο στόπερ να επιθυμεί την επιστροφή του στα Σπάτα.

Όπως διαβάσατε την Κυριακή από το enwsi.gr, o Βράνιες βρέθηκε στην Ελλάδα και είχε επαφή με ανθρώπους της Ενωσης. Η αποκάλυψη του enwsi.gr, επιβεβαιώθηκε και σήμερα από τα βελγικά ΜΜΕ, τα οποία έγραψαν τις επαφές και τα «θέλω» του Βράνιες να επιστρέψει στην Ενωση.

Το μεσημέρι της Τρίτης υπήρξε αντίδραση από την ΑΕΚ, με την ΠΑΕ να χαμηλώνει τους τόνους, λέγοντας πως δεν υπάρχει θέμα και πως δεν έχει γίνει συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Όπως και να χει, πιθανόν να υπάρξουν κι άλλα επεισόδια στο μέλλον με το θέμα της επιστροφής του Βράνιες στα Σπάτα, ειδικά αν μείνει ελεύθερος από την Αντερλεχτ, όπως αναφέρουν και τα βελγικά Μέσα.

Θυμίζουμε πως ο Βόσνιος αμυντικός δεσμεύεται με την ομάδα του Βελγίου μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, αλλά δεν υπολογίζεται και η Αντερλεχτ θέλει να ξεφορτωθεί το μεγάλο του συμβόλαιο. Και γι’ αυτό το λόγο η Ενωση χαμήλωσε τους τόνους, καθώς δεν έχει ξεμπλέξει ακόμα από τον σύλλογο των Βρυξελλών.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X