Γκσπούρνινγκ για Στάνκοβιτς: «Σημαντική προσθήκη για την ΑΕΚ»

Γκσπούρνινγκ για Στάνκοβιτς: «Σημαντική προσθήκη για την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Οσα ανέφερε ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ για τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, Μίκαελ Γκσπούρνινγκ, μίλησε για τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς που απέκτησε η ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο sport24.gr:

««Είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας, πολύ έμπειρος και σε ιδανική ηλικία. Του προσφέρεται η δυνατότητα να αγωνιστεί εκτός της αυστριακής Μπουντεσλίγκα. Εχει πολλές παραστάσεις σε κορυφαίο επίπεδο, συμμετέχοντας σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ με τη Σάλτσμπουργκ. Σίγουρα είναι μια σημαντική προσθήκη για την ΑΕΚ.

Χωρίς να έχω γνώση του δυναμικού της ΑΕΚ, πιστεύω πως η παρουσία του Στάνκοβιτς αναβαθμίζει το ρόστερ και τις επιλογές της. Επαγγελματικά του δίνεται η ευκαιρία να δοκιμαστεί αγωνιστικά σε κάτι διαφορετικό, ανθρώπινα θα έχει μια επιπλέον ευκαιρία να γνωρίσει μια νέα χώρα και μια νέα κουλτούρα. Είναι ένα βήμα ζωής για τον ίδιο, ένα νέο ξεκίνημα που πάντα αναζωογονεί τόσο ποδοσφαιρικά όσο και ανθρώπινα και νομίζω πως η ΑΕΚ θα τον βοηθήσει και στις δύο κατευθύνσεις. Η ΑΕΚ αναζητά τερματοφύλακα που ταιριάζει σε ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα και πιστεύω πως βρήκε αυτό που ήθελε».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X