Γλυκά Νερά: Αίτημα συνεπιμέλειας από τον συζυγοκτόνο για την μικρή Λυδία

Γλυκά Νερά: Αίτημα συνεπιμέλειας από τον συζυγοκτόνο για την μικρή Λυδία

Το αίτημα κατέθεσε ο δικηγόρος του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, συζυγοκτόνος της Καρολάιν στο φριχτό έγκλημα των Γλυκών Νερών, βρίσκεται στον ανακριτή, ωστόσο, την ίδια ώρα ο δικηγόρος του θα καταθέσει αίτημα συνεπιμέλιας της μικρής Λυδίας.

Ο κατηγορούμενος επιθυμεί το παιδί να παραμείνει αποκλειστικά με συγγενικά πρόσωπα και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει συνεννόηση των δύο οικογενειών για το θέμα της επιμέλειας με την Εισαγγελία Ανηλίκων ώστε να βρεθεί η καταλληλότερη λύση για το κοριτσάκι.

Εντός της εβδομάδας κοινωνικοί λειτουργοί θα αποφασίσουν ποιος θα αναλάβει την επιμέλεια της μικρής. Κοινωνικοί λειτουργοί αναμένεται να επισκεφθούν τόσο την οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν στην Αλόννησο, όσο και την οικογένεια του συζυγοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Πάντως, η μητέρα της 20χρονης, δεν φαίνεται αρνητική στο να μοιραστεί η επιμέλεια μεταξύ των δύο οικογενειών. Παράλληλα, ο εισαγγελέας θα εξετάσει τους τρόπους επικοινωνίας του 32χρονου με το παιδί του.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X