Παναθηναϊκός: Στη λίστα ο Κατράνης

Παναθηναϊκός: Στη λίστα ο Κατράνης
Photo Credits: INTIME

Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Αλέξανδρος Κατράνης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εβδομάδα εξελίξεων για τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού η τρέχουσα… Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να κλείσουν το ταχύτερο δυνατό τουλάχιστον δύο θέσεις, οι στόχοι έχουν εντοπιστεί και υπάρχουν ήδη επαφές.

Οι «πράσινοι» έχουν ως προτεραιότητα την απόκτηση αριστεροπόδαρου στόπερ (μιας κι ο Σένκεφελντ θα αργήσει να μπει στη προετοιμασία μετά τον τραυματισμό του) και κεντρικό χαφ. Ο Σέρβος τεχνικός θα ήθελε αμφότερους μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, αλλά για εκείνον το πρώτο μέλημα είναι να βρεθούν οι παίκτες που ταιριάζουν καλύτερα στα πλάνα του.

Σε δεύτερο πλάνο είναι η απόκτηση δύο εξτρέμ, όπως και ενός δεύτερου αριστερού μπακ, που θα πλαισιώσει στη θέση τον Χουάνκαρ. Για αυτή τη λύση υποψήφιος είναι σύμφωνα με την Live Sport ο Αλέξανδρος Κατράνης, που ανήκει στη Σεντ Ετιέν, αλλά δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν. Την περασμένη σεζόν έπαιξε δανεικός στην τουρκική Χατάι (24 συμμετοχές, 1 γκολ, 2 ασίστ), η οποία έχει δικαίωμα αγοράς του για 1 εκατ. ευρώ ως τις 25 Ιουνίου, αλλά δεν αναμένεται να το ασκήσει. Η Σεντ Ετιέν φέρεται διατεθειμένη να τον παραχωρήσει διατηρώντας ένα ποσοστό μεταπώλησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X