ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία για Εντσάμ και Τζαβέλλα

ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία για Εντσάμ και Τζαβέλλα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση των Ολιβιέ Εντσάμ και Γιώργου Τζαβέλλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της στην Πορταριά αλλά παράλληλα οι άνθρωποι της Ενωσης τρέχουν για να ολοκληρώσουν τις ανοιχτές μεταγραφικές υποθέσεις.

Οπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Livesport, μέσα στην εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις στις υποθέσεις των Ολιβιέ Εντσάμ και Γιώργου Τζαβέλλα.

Σε ότι αφορά τον 25χρονο Γάλλο μέσο, η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει μαζί του για 4ετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ και περιμένει την Σέλτικ, που έχει δικαιώμα να ενεργοποιήσει οψιόν ανανέωσης μέχρι τις 30/6. Βέβαια, αυτό το ενδεχόμενο μοιάζει απίθανο και στην ΑΕΚ περιμένουν να ολοκληρωθεί νωρίτερα το τελικό deal.


Οσον αφορά την υπόθεση Τζαβέλλα, ο έμπειρος στόπερ έχει συμφωνήσει με την «Ένωση» και το μόνο που απομένει είναι το «διαζύγιο» με την Αλάνιασπορ. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλουν να τελειώσει σύντομα αυτή η υπόθεση, ώστε ο διεθνής αμυντικός να ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή στην Ολλανδία, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X