Αραούχο: Το παιχνίδι τακτικής της Λας Πάλμας για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ

Αραούχο: Το παιχνίδι τακτικής της Λας Πάλμας για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Τι συμβαίνει με την υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αγωνία, η προσμονή, το πάθος για την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ, όλα στον υπερθετικό βαθμό. Λογικό. Θα τελειώσει αύριο κιόλας αυτή η υπόθεση; Όχι. Κάθε πράγμα στον καιρό. Κάθε πράγμα θέλει τον τρόπο του και στην συγκεκριμένη περίπτωση απαιτείται υπομονή.

Τι λένε όμως στα Κανάρια Νησιά για τον Αργεντίνο άσο;

Οι πληροφορίες του enwsi.gr από την έδρα της Λας Πάλμας αναφέρουν ότι υπάρχει στάση αναμονής. Η πρώτη για την προετοιμασία της νέας χρονιάς για τα «καναρίνια» έχει ορισθεί για τις 5 Ιουλίου.

Ο Σέρχιο Αραούχο είναι ο μοναδικός, για την ώρα, αρχηγός για το 2021-22. Η Λας Πάλμας δεν έχει αποκτήσει άλλο φορ. Μονο ένα χαφ (Ουνάι Βεϊγα) και έναν στόπερ (Ερικ Φρεϊρα). Ο Σέρχιο Αραούχο έχει οριστεί να δώσει το παρών στην πρώτη της 5ης Ιουλίου. Είναι στο νησί, προπονείται μόνος του και αναμένει την έναρξη της νέας οικογενειακής του επιχείρησης.

Είναι βασικός στα πλάνα του αθλητικού διευθυντή, Λουίς Ελγέρα και του τεχνικού γραμματέα, Τίνο Λουίς Καμπρέρα. Ο προπονητής, Πέπε Μελ, τον θεωρεί απαραίτητο για την άνοδο. Ολοι τους γνωρίζουν για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, αλλά η θέση τους για το θέμα Αραούχο απέναντι στα ισπανικά ΜΜΕ είναι μια: «Τον βλέπεις, αλλά δεν τον αγγίζεις».

Πως μπορεί να αλλάξει η κατάσταση; «Μόνο με μια πρόταση που θα θεωρηθεί αδύνατο να απορριφθεί». Αυτά λένε στα Κανάρια Νησιά. Προφανώς πρόκειται για παιχνίδι τακτικής. Ο Σέρχιο Αραούχο το έχει πάρει πάνω του και είναι γνωστό ότι θέλει να γυρίσει στην αγαπημένη του ΑΕΚ.

Από την άλλη, δεν είναι ελεύθερος μήτε η Λας Πάλμας θα κάνει τη ζωή εύκολη σε «Τσίνο» και «Ενωση». Ποτέ δεν το έκανε. Οπότε, υπόμονή…

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X