EURO 2021: Ανετα η Ολλανδία, 3-0 την Βόρεια Μακεδονία στο αντίο του Πάντεφ (VIDEO)

EURO 2021: Ανετα η Ολλανδία, 3-0 την Βόρεια Μακεδονία στο αντίο του Πάντεφ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Ολλανδία έκανε το απόλυτο στον όμιλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ολλανδία κέρδισε με 3-0 την Βόρεια Μακεδονία στο αντίο του Γκόραν Πάντεφ και κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλο με τρεις νίκες σε τρία ματς.

Για τους εντυπωσιακούς «οράνιε» σκόραρε ο Ντεπάι στο 24′ και ο Βαϊνάλντουμ στο 51′ και στο 58′.

Οι «οράνιε» με μια γεμάτη και πληθωρική εμφάνιση, έπαιξαν κατά χρονικά διαστήματα υπέροχο και άκρως επιθετικό ποδόσφαιρο, με γρήγορες εναλλαγές και μεγάλη ταχύτητα στην εκδήλωση των επιθέσεων, επικρατώντας εύκολα 3-0 της Βόρειας Μακεδονίας στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του τρίτου ομίλου.

Στην καλύτερη έως τώρα εμφάνισή της στη φετινή διοργάνωση, η Ολλανδία είδε τους Ντεπάι, Μάλεν και Βαϊνάλντουμ να κάνουν εξαιρετικό παιχνίδι, να συνεργάζονται άψογα και να έχουν συμμετοχή και στα τρία γκολ.


Συγκινητική στιγκή του αγώνα, στο 68ο λεπτό, όταν ο αρχηγός της Βόρειας Μακεδονίας Γκόραν Πάντεφ, στην 121η και τελευταία του εμφάνιση με το εθνόσημο, αντικαταστάθηκε από τον Κοσταντίνοφ, με το παιχνίδι να διακόπτεται προσωρινά και τους συμπαίκτες του να στήνουν ένα πρόχειρο pasillio, αποχαιρετώντας τον μεγάλο ηγέτη τους.

Όπως είχε προαναγγείλει στη συνέντευξη Τύπου, ο Φρανκ Ντε Μπουρ έκανε μόλις δύο αλλαγές στο βασικό σχήμα, με τον 19χρονο Γκράβενμπερχ να αντικαθιστά τον Ντε Ρουν (που είχε και κάρτα) και τον Μάλεν να παίρνει τη θέση του Βέγκχορστ, ικανοποιώντας επιτέλους τους οπαδούς του, που ζητούσαν με… εναέριο πανό την αναβάθμιση του επιθετικού της Αϊντχόφεν!

Η Ολλανδία πήρε από το ξεκίνημα τα ηνία και απείλησε μόλις στο 2ο λεπτό με τον Γκράβενμπερχ, ενώ στο 12΄ ο Ντεπάι μπήκε στην περιοχή από δεξιά, αλλά το παράλληλο γύρισμα που έκανε δεν βρήκε κάποιον συμπαίκτη του σε θέση βολής. Η Βόρεια Μακεδονία, με τη σειρά της, «άγγιξε» το γκολ στο 22΄, όταν ο Πάντεφ έστρωσε με τακουνάκι στον Τραϊκόφσκι, το δυνατό σουτ του οποίου σταμάτησε στο δοκάρι του Στεκέλενμπουργκ.

Τελικά, το γκολ ήρθε για τους -ουσιαστικά- γηπεδούχους σε μία ταχύτατη αντεπίθεση (που ίσως πάντως ξεκίνησε από φάουλ πάνω στον Πάντεφ), με τους Ντεπάι και Μάλεν να συνεργάζονται άψογα και τον παίκτη της Μπαρτσελόνα -πλέον- να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Η Βόρεια Μακεδονία προσπάθησε να αντιδράσει ξανά με σουτ του Τραϊκόφσκι (29΄) που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια, όμως ένα λεπτό αργότερα οι «οράνιε» πλησίασαν το δεύτερο γκολ, με τον Μάλεν να βγάζει τον Ντάμφρις τετ-α-τετ με τον Ντιμιτριέφσκι, ο οποίος έσωσε.

Ο Ντε Μπουρ προτίμησε να ξεκουράσει αμυντικούς, αποσύροντας στο ημίχρονο τους Ντε Φράι και Ντάμφρις, αλλά ο Ντε Λιχτ που έμεινε στο γήπεδο ήταν αυτός που πλησίασε το 2-0 στο 50΄, με κεφαλιά που έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Τριτσκόφσκι. Ένα λεπτό αργότερα η Ολλανδία «κλείδωσε» τη νίκη, με τον Ντεπάι να γίνεται αυτή τη φορά δημιουργός και τον Βαϊνάλντουμ να σκοράρει από κοντά. Ο Στεκέλενμπουργκ απέκρουσε στο 56΄ το ωραίο φάουλ του Μπάρντι και στο 58΄ οι «οράνιε»… έκρυψαν τη μπάλα, ο Ντιμιτριέφσκι απέκρουσε το πλασέ του Ντεπάι, αλλά ο Βαϊνάλντουμ στην επαναφορά πέτυχε ανενόχλητος το 3-0. Η Ολλανδία είχε και δοκάρι στο 67΄ με τον Βέγκχορστ (που μόλις είχε μπει στο ματς αντί του Ντεπάι), ενώ το γκολ του Τσουρλίνοφ στο 72΄ για τη Βόρεια Μακεδονία ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Βόρεια Μακεδονία-Ολλανδία 0-3

ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (Ιγκόρ Αντζελόφσκι): Ντιμιτριέφσκι, Ριστόφσκι, Ντ. Βελκόφσκι, Μουσλίου, Αντέμι (78΄ Νικόλοφ), Αλιόσκι, Ελμάς, Μπάρντι (78΄ Στογιανόφσκι), Τραϊκόφσκι (68΄ Χασάνι), Τριτσκόφσκι (56΄ Τσουρλίνοφ), Πάντεφ (68΄ Κοσταντίνοφ)

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Φρανκ Ντε Μπουρ): Στεκέλενμπουργκ, Ντε Λιχτ, Ντε Φράι (46΄ Τίμπερ), Φαν Άανχολτ, Μπλιντ, Ντάμφρις (46΄ Μπεργκχάους), Γκράβενμπερχ, Φρ. Ντε Γιονγκ (79΄ Γκακπό), Βαϊνάλντουμ, Μάλεν (66΄ Πρόμες), Ντεπάι (66΄ Βέγκχορστ)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X