Γενικός Διευθυντής Ερυθρού Αστέρα: «Περιμένουμε ο Κρίστιτσιτς να λύσει μόνος του το ζήτημα με την ΑΕΚ -Δεν δίνουμε χρήματα!»

Γενικός Διευθυντής Ερυθρού Αστέρα: «Περιμένουμε ο Κρίστιτσιτς να λύσει μόνος του το ζήτημα με την ΑΕΚ -Δεν δίνουμε χρήματα!»
Photo Credits: INTIME

Τι ισχύει με τον Νέναντ Κρίστιτσιτς, τον Ερυθρό Αστέρα και την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς είναι απών από την προετοιμασία της ΑΕΚ στην Πορταριά καθώς προσπαθεί να επιστρέψει στην πατρίδα του για τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο 31χρονος Σέρβος μέσος δεν εμφανίστηκε στην πρώτη συγκέντρωση της ΑΕΚ, η οποία όπως είναι λογικό, έχει ενοχληθεί από τον τρόπο που έχει χειριστεί την υπόθεση ο Κρίστιτσιτς στην προσπάθειά του να μείνει ελεύθερος. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον ατζέντη του παίκτη για να βρεθεί άκρη. Ο Ερυθρός Αστέρας πάντως από τη δική του μεριά δεν σκοπεύει να καταθέσει επίσημη πρόταση, περιμένοντας τον Κρίστιτσιτς να φτάσει σε συμφωνία με την Ένωση για να μείνει ελεύθερος.

«Ενδιαφερόμαστε για τον Κρίστιτσιτς μόνο όμως αν φύγει από την ΑΕΚ για οικογενειακούς λόγους»

Μιλώντας στο Gazzetta ο γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Ζβέζνταν Τέρζιτς, ξεκαθάρισε πως ο σύλλογος του Βελιγραδίου δεν προτίθεται να μπει στη μέση για να λύσει το συμβόλαιό του ο Κρίστιτσιτς καθώς σέβεται την ΑΕΚ. «Ενδιαφερόμαστε για τον Κρίστιτσιτς μόνο όμως αν φύγει από την ΑΕΚ για οικογενειακούς λόγους. Εμείς από την πλευρά μας δεν μπορούμε να πληρώσουμε για τη μεταγραφή. Κανείς στην Ευρώπη δεν πληρώνει για να αποκτήσει έναν παίκτη 31 ετών», ανέφερε αρχικά ο Τέρζιτς προσθέτοντας: «Σεβόμαστε την ΑΕΚ και τον κ. Μελισσανίδη και θέλουμε να έχουμε καλές σχέσεις μαζί τους. Εμείς δεν πρόκειται από την πλευρά μας να έχουμε καμία ανάμειξη μέχρι ο Κρίστιτσιτς να λύσει μόνος το θέμα του με την ΑΕΚ».

Όσο για το αν υπάρχει κάποιος χρονικός ορίζοντας για τον Ερυθρό Αστέρα προκειμένου να περιμένει τον Κρίστιτσιτς, ο γενικός διευθυντής του σερβικού συλλόγου πρόσθεσε: «Δεν είναι κάτι που σκεφτόμαστε αυτή τη στιγμή καθώς έχουμε μια εξαιρετική ομάδα και αρκετούς παίκτες. Επαναλαμβάνω πως δεν θέλουμε να χαλάσουμε τη σχέση που έχουμε με την ΑΕΚ».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X