Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα: Φεύγει και ο Παουλίνιο από Κίνα

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα: Φεύγει και ο Παουλίνιο από Κίνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παουλίνιο ήταν ο επόμενος μεγάλος σταρ που εγκαταλείπει άρον – άρον το πρωτάθλημα της Κίνας, το οποίο έπαψε πλέον να αποτελεί το Ελ-Ντοράντο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Η απόφαση της κυβέρνησης της Κίνας να επιβάλλει σκληρό salary cup και να περιορίσει τα κονδύλια για λαμπερούς ξένους, υποχρεώνει όλους τους σταρ που επέλεξαν το πρωτάθλημα για να φουσκώσουν τους λογαριασμούς τους, να το εγκαταλείπουν άρον – άρον.

Τελευταίος που το έπραξε αυτό ο Παουλίνιο. Ο πρώην μέσος της Μπαρτσελόνα και της Τότεναμ έλυσε την συνεργασία του με την Γκουάνγκζου, υποστηρίζοντας ότι η πανδημία άλλαξε ριζικά τις συνθήκες και έφερε αναγκαστική την πρόωρη αποχώρηση του από τον κινέζικο σύλλογο.

Ο 33χρονος Βραζιλιάνος χαφ είναι πια ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του, ενώ είναι ο δεύτερος μεγάλος σταρ μετά τον Ταλίσκα που αποχωρεί από την Γκουάνγκζου, που όπως όλοι οι σύλλογοι από την Κίνα έχουν ρίξει αισθητά το μπάτζετ τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X