Δεν προτίθεται να πουλήσει τον Τσιμίκα η Λίβερπουλ

Δεν προτίθεται να πουλήσει τον Τσιμίκα η Λίβερπουλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ρόστερ της Λίβερπουλ θα βρίσκεται και τη νέα χρονιά ο Κώστας Τσιμίκας, καθώς ο Γιούργκεν Κλοπ υπολογίζει κανονικά σε αυτόν, σύμφωνα με αγγλικά ρεπορτάζ.

Με τη φανέλα της Λίβερπουλ θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά ο Κώστας Τσιμίκας, παρά τα ρεπορτάζ από την Ιταλία και την Τουρκία που έλεγαν πως βρίσκεται στο στόχαστρο της Νάπολι, αλλά και της Φενέρμπαχτσε. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Αthletic», οι Red δεν είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν τον 25χρονο αριστερό μπακ, τον οποίο απόκτησαν πέρυσι από τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, θεωρεί πως ο Τσιμίκας τη νέα σεζόν θα έχει προσαρμοστεί καλύτερα και θα μπορέσει να αγωνιστεί σε αρκετά παιχνίδια, ξεκουράζοντας έτσι τον Άντι Ρόμπερτσον, που αγωνίζεται βασικός.

Τη σεζόν που τελείωσε ο Κώστας Τσιμίκας αγωνίστηκε μόλις σε 7 παιχνίδια με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, με τα τέσσερα από αυτά να είναι στο Champions League και τα δύο στην Premier League, όπου τερμάτισαν στην 3η θέση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X