Τα γκολ πληρώνουν στο Euro 2021!

Τα γκολ πληρώνουν στο Euro 2021!

Προγνωστικά στοιχήματος από το Stoiximaview για τα ματς του Euro 2021..

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Euro 2021 έχει μπει στην 3η αγωνιστική και το Stoiximaview συνεχίζει τα προγνωστικά στοιχήματος!

Ρωσία – Δανία (22:00): Ματς φωτιά στο «Parken» της Κοπεγχάγης, για την 3η και τελευταία αγωνιστική του Group B στο Euro 2021. Η Ρωσία ηττήθηκε στην πρεμιέρα με σκορ 3-0 από το Βέλγιο και ακολούθως επικράτησε 1-0 της Φινλανδίας. Με τρεις βαθμούς φτάνει στην αναμέτρηση καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση του ομίλου, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Φινλανδίας. Η Ρωσία με ένα βαθμό στο τελευταίο ματς θα είναι δεύτερη, αν στο άλλο παιχνίδι το Βέλγιο δεν… χάσει από την παρέα του Πούκι. Ο Ζιρκόφ είναι η μοναδική απουσία που αντιμετωπίζει ο Τσερτσέσοβ.

Η Δανία παίζει τα ρέστα της. Υπό άλλες συνθήκες θα ήταν αποκλεισμένη μετά τις δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Ωστόσο οι πιθανότητες πρόκρισης της είναι ολοζώντανες. Οι Σκανδιναβοί θα πρέπει να κερδίσουν τη Ρωσία και την ίδια ώρα το Βέλγιο να πάρει τους τρεις βαθμούς στο ματς με τη Φινλανδία. Σε αυτό το σενάριο θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία στους τρεις, με όλους να έχουν κερδίσει από ένα ματς στα μεταξύ τους. Ο συντελεστής τερμάτων είναι 1-3 για τη Ρωσία, 1-3 για τη Δανία και 1-1 για τη Φινλανδία. Κάτι που σημαίνει ότι οι Σκανδιναβοί στην τριπλή ισοβαθμία θα υπερέχουν στο goal average. Και αυτομάτως κερδίζουν το στοίχημα της πρόκρισης στην επόμενη φάση!

Ρωσία – Δανία (22:00): Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Πρώτο μέλημα της Ρωσίας θα είναι ο βαθμός της ισοπαλίας. Θα κοιτάξει την άμυνα της πρωτίστως και θα ψάξει το γκολ στην κόντρα ή μέσα από κάποια στημένη φάση. Η Δανία δεν έχει τα περιθώρια να το σκεφτεί. Οφείλει να κάνει παιχνίδι πρωτοβουλίας και αργά ή γρήγορα να ρισκάρει, καθώς το ζητούμενο είναι η νίκη και μόνο αυτή. Μοιάζει δύσκολο να μην έχουμε σκορ σε αυτό το ματς. Και οποιοσδήποτε πετύχει το πρώτο γκολ, θα αναγκάσει τον άλλον να το κυνηγήσει, θέλει δεν θέλει.

Προμηνύεται θρίλερ στο «Parken» και αγωνία ως το τέλος. Η Δανία είναι το φαβορί, αλλά η νίκη δεν είναι απλή υπόθεση. Θα στραφούμε στα τέρματα, περιμένοντας το αποτέλεσμα. Και θα πάμε στοίχημα με το g/g σε απόδοση 1.90 (Pamestoixima.gr).

Προγνωστικά Ολλανδία – Βόρεια Μακεδονία: Ψάχνοντας… ένα γκολ

Ολλανδία – Βόρεια Μακεδονία (19:00): Είναι εντυπωσιακή η Ολλανδία. Παίζει όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο, σκοράρει, δημιουργεί φάσεις. Και όσοι έχουν δει από το ξεκίνημα τα σταυρώματα που θα έχει; Τη στέλνουν έως και τα ημιτελικά τουλάχιστον. Δεν έχουν άδικο. Μπορεί να βρει έναν δρόμο στρωμένο με ροδοπέταλα. Αν τον περπατήσει σωστά να φτάσει ψηλά.

Η Βόρεια Μακεδονία στην παρθενική της συμμετοχή σε EURO άφησε κάποιες καλές εντυπώσεις. Αλλά θα αποχαιρετήσει νωρίς. Ήδη το Χ σαν στοίχημα στο Αυστρία – Ουκρανία παίζει παντού. Αποτέλεσμα που στέλνει και τους δύο στην επόμενη φάση. Άρα δίνει και την πρωτιά στους Ολλανδούς ό,τι κι αν γίνει. Όχι πως περιμένω να έχουν πρόβλημα απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία. Το αντίθετο.

Ολλανδία – Βόρεια Μακεδονία (19:00): Ανοιχτό παιχνίδι αναμένεται, χωρίς άγχος, με γκολ και… θέαμα. Οι Ολλανδοί θα βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, ίσως και περισσότερες από μία φορές. Ο τρόπος που παίζει η Β. Μακεδονία της δίνει πιθανότητες να βρει κι εκείνη ένα γκολ. Το πρότειναν το G/G στην εκπομπή τα παιδιά και με βρίσκουν σύμφωνο.

Εκεί θα πάμε κι εμείς. Γιατί και η απόδοση είναι τέτοια που κεντρίζει το ενδιαφέρον. Στο να βρει η Βόρεα Μακεδονία ένα γκολ που επί της ουσίας θα μας οδηγήσει στο ταμείο. Δεν αφήνουμε το 1.95 στο οποίο το συναντάμε και θα πάμε στοίχημα με Goal/Goal στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Περισσότερα προγνωστικά euro 2020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X