Η Σάκκαρη είχε περάσει οντισιόν για το «Παρά πέντε» αλλά κόπηκε (VIDEO)

Η Σάκκαρη είχε περάσει οντισιόν για το «Παρά πέντε» αλλά κόπηκε (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία αποκάλυψη που δεν περιμέναμε, έκανε η Μαρία Σάκκαρη στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha.

Η πρωταθλήτρια του τένις αν ανέφερε πως σε μικρή ηλικία πέρασε από οντισιόν στην σειρά «Παρα πέντε» του Γιώργου Καπουτζίδη, όπου ωστόσο… κόπηκε. Η Σάκκαρη είχε δεχτεί πρόσκληση από τον γιο της Μαριάννας Τόλη η οποία είχε έναν guest ρόλο στην σειρά.

Συγκεκριμένα, σε μία σκηνή έκανε την δασκάλα των πέντε ηρώων της σειράς, τους οποίους έδειχνε σε μικρή ηλικία. Εναν από τον ρόλο των μικρών παιδιών δοκίμασε να πάρει τότε η Σάκκαρη, ωστόσο… κόπηκε.


«Δεν υπήρξε ποτέ το μικρόβιο (της ηθοποιίας). Ήταν μια άτυχη στιγμή. Δεν είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου… Ήταν το 2004 ή το 2005, δεν θυμάμαι, όταν παιζόταν το «Παρα 5». Τότε με κάλεσε ο γιος της Μαριάννας Τόλη που είχε μια σκηνή στην σειρά. Οι χαρακτήρες ήταν παιδάκια και ήμουν μικρή όταν έκανα οντισιόν. Δεν έπαιξα, αλλά δεν πειράζει. Νομίζω τα είπα καλά στην οντισιόν, αλλά έφαγα… πόρτα. Νομίζω ότι δεν είχα τόσο μεγάλο ταλέντο στην ηθοποιία για να με τραβήξει από το τένις. Ήμουν και είμαι φτιαγμένη για να γίνω τενίστρια. Είναι ένα μοναχικό άθλημα και είμαι έτσι σαν άνθρωπος» ανέφερε στον Αντώνη Σρόιτερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X