Πατρώνη στο enwsi.gr: «Μακάρι να φτάσει και το γυναικείο χάντμπολ της ΑΕΚ να διεκδικεί τίτλους»

Πατρώνη στο enwsi.gr: «Μακάρι να φτάσει και το γυναικείο χάντμπολ της ΑΕΚ να διεκδικεί τίτλους»
Photo Credits: INTIME

Η πίβοτ της ομάδας Κορασίδων χάντμπολ της ΑΕΚ στην πρώτη της συνέντευξη στο enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα νέο τμήμα προστέθηκε στην οικογένεια της ΑΕΚ και φαίνεται πως ήρθε για να μας απασχολήσει έντονα για τα επόμενα χρόνια.

Η «Ένωση» μπήκε δυναμικά στο γυναικείο χάντμπολ και φιλοδοξεί σε σύντομο χρονικό διάστημα να κερδίσει τη θέση της στο άθλημα. Η επίσημη πρεμιέρα του τμήματος πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες με τις Κορασίδες του «Δικεφάλου» να πανηγυρίζουν την πρώτη νίκη επί του ΑΣ Ηλιούπολης για το πρωτάθλημα της ΕΣΧΑ.Η ΑΕΚ γράφει ιστορία αλλά ιστορία γράφουν και οι αθλήτριες που απαρτίζουν αυτή την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ στην κατηγορία των γυναικών. Μια από τις αθλήτριες που ξεχώρισε με το …καλημέρα είναι η Μαντώ Πατρώνη η οποία πέτυχε στο πρώτο ματς με την φανέλα του «Δικεφάλου» εννέα τέρματα και συνέβαλλε τα μέγιστα στην τελική επικράτηση. Η γεννημένη στις 13 Ιουλίου του 2004, αθλήτρια της ΑΕΚ παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στο enwsi.gr και μίλησε για τα όνειρα της με την φανέλα του «Δικεφάλου». Η νεαρή πίβοτ αναφέρθηκε επίσης στη νικηφόρα πρεμιέρα του πρωταθλήματος και φυσικά τους φετινούς στόχους.

-Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με το χάντμπολ;

Το χάντμπολ ξεκίνησε τελείως τυχαία , είχε έρθει ο κύριος Κώστας Κότσιρας ο οποίος είναι και προπονητής μου, να κάνει μια ενημέρωση στο σχολείο μου για ένα street handball που γινόταν στην γειτονιά μου , εγώ έκτη δημοτικού τότε, με πήγαν οι γονείς μου στην εκδήλωση και με είδε ο κύριος Κότσιρας και μου είπε πως ήμουν πολύ καλή . Έτσι μετά έκανα την εγγραφή μου στην πρώτη ομάδα handball της περιοχής μου που ξεκίνησε η ύπαρξη της εκείνη την χρόνια.

-Πως νιώθεις που ξαφνικά ανήκεις πλέον στην οικογένεια της ΑΕΚ;

Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι στην ομάδα της ΑΕΚ , πάντα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου , ειδικά τώρα που αποτελώ μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ. Είναι ιστορική αυτή περίοδος που διανύουμε και θα αγωνίζομαι πάντα για το πιο άρτιο αποτέλεσμα.

-Ποια είναι τα όνειρα σου για το μέλλον;

Τα όνειρα μου για το μέλλον είναι ξεκάθαρα στο μυαλό μου , αρχικά να είμαστε υγιής το πιο σημαντικό αγαθό. Επιπλέον θα ήθελα να συνεχιστεί η πορεία μου στο χάντμπολ και στην ιστορία της ΑΕΚ. Ωστόσο του χρόνου δίνω πανελλήνιες εξετάσεις όπου στοχεύω ίσως σε κάποιες σχολές αστυνομίας

-Ξεκινήσατε νικηφόρα το πρωτάθλημα της ΕΣΧΑ, ποιοι είναι οι στόχοι σας για φέτος;

Ξεκινήσαμε νικηφόρα διότι ήμασταν αρχικά ψυχικά έτοιμες και έπειτα σωματικά . Οι στόχοι μας είναι να κατακτήσουμε τις πρώτες θέσεις και για αυτό θα κάνουμε ότι καλύτερο και σωστότερο μπορούμε . Πιστεύω έχουμε όλα τα εφόδια και τις προδιαγραφές για να γίνει αυτό

-Πως καταφέρατε να ανταπεξέλθετε αγωνιστικά και ψυχολογικά στην μακρά περίοδο της διακοπής;

Όλη αυτή η κατάσταση με τον κορωνοϊό ήταν αρκετά πιεστική και επικρατούσε το αίσθημα της αβεβαιότητας για το μέλλον , όμως εγώ και τα κορίτσια της ομάδας μου δείξαμε χαρακτήρα, παλέψαμε να κρατηθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο σε καλή φυσική κατάσταση έτσι ώστε όταν έρθει η ώρα της ένταξης στα γήπεδα να έχουμε θεμέλια να στηριχτούμε. Δεν ήταν δύσκολο να ανταπεξέλθουμε ανταγωνιστικά διότι έχουμε πολύ καλό προπονητή ο οποίος εκτός από προπόνηση μας εμψύχωνε και μας ενθάρρυνε καθώς βίωνε και ο ίδιος την πίεση αυτή.

-Παρακολουθείς καθόλου την πορεία της ανδρικής ομάδας;

Φυσικά και την παρακολουθώ τόσο εγώ όσο και όλη η ομάδα. Είμαστε κοντά στην ΑΕΚ, χαιρόμαστε με την κάθε επιτυχία τους. Μακάρι να μπορέσει η ΑΕΚ να φτάσει κάποια στιγμή σε αυτό το επίπεδο και στο γυναικείο χάντμπολ, να διεκδικεί τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πατρώνη στο enwsi.gr: «Μακάρι να φτάσει και το γυναικείο χάντμπολ της ΑΕΚ να διεκδικεί τίτλους» Πατρώνη στο enwsi.gr: «Μακάρι να φτάσει και το γυναικείο χάντμπολ της ΑΕΚ να διεκδικεί τίτλους» Πατρώνη στο enwsi.gr: «Μακάρι να φτάσει και το γυναικείο χάντμπολ της ΑΕΚ να διεκδικεί τίτλους»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X