Συγκλονίζει ο Κωνσταντίνος Παντελίδης: Πώς έμαθε για τον χαμό του αδελφού του, Παντελή

Συγκλονίζει ο Κωνσταντίνος Παντελίδης: Πώς έμαθε για τον χαμό του αδελφού του, Παντελή

Ο μικρότερος αδελφός του Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος, μιλάει για την τραγική ημέρα του χαμού του αδελφού του και συγκινεί.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, ο οποίος ξεκινά να χαράζει τον δικό του δρόμο στο τραγούδι, αποκάλυψε το πώς ενώ ήταν στο σχολείο έμαθε ότι έχασε τη ζωή του ο αδελφός του Παντελής Παντελίδης.

«Ήμουν στο σχολείο, πήγαινα Β’ Γυμνασίου και το είδα στο Facebook. Εκείνη την ημέρα είχαμε τετράωρο γιατί είχαν απεργία ορισμένοι καθηγητές, ήμουν μέσα στην τάξη, στην τελευταία ώρα, λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι… Βάζοντας τα βιβλία στη σάκα, δύο λεπτά πριν σχολάσουμε, άνοιξα στα κρυφά το κινητό μου. Θυμάμαι ότι δεν είχε καλό σήμα και δεν έβλεπα εικόνες, αλλά θυμάμαι πως όλη η κεντρική μου σελίδα γέμισε με την είδηση. Εκεί, έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου. Απευθείας, πήρα έναν καλό μου φίλο, μεγαλύτερο και μου είπε “πήγαινε στο σπίτι τώρα!”», είπε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης στο περιοδικό «Down Town».

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X