Βιασμός στα Πετράλωνα: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης! (VIDEO)

Βιασμός στα Πετράλωνα: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης! (VIDEO)

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Α. Σκρέκας αποκάλυψε πως η αστυνομία ταυτοποίησε τον δράστη της αρπαγής και του βιασμού της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Έχουμε ενδείξεις για έναν δράστη. Έχει ταυτοποιηθεί. Πραγματικά είναι περιστατικά που είναι ιδιαίτερα θλιβερά. Τέτοιου είδους φαινόμενα συνολικά δεν αφορούν μόνον την αστυνομία, θα πρέπει να γίνουν κι άλλα πράγματα σε άλλους τομείς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο για την 50χρονη

Η 50χρονη καθαρίστρια πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο την Κυριακή. Η γυναίκα κατήγγειλε ότι βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε από έναν ή δύο άντρες, όταν πήγε να εργαστεί σε πολυκατοικία της περιοχής το Σάββατο. Όπως κατήγγειλε η ίδια, ενώ καθάριζε το διάδρομο, ένας άνδρας 35 ετών την άρπαξε, την έσυρε με τη βία στο διαμέρισμά του, όπου επί εννέα ώρες βιαιοπραγούσε σε βάρος της και την κακοποιούσε σεξουαλικά!

Η άτυχη γυναίκα κατάφερε κάποια στιγμή να βγει στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, όπου ημίγυμνη και με εμφανή τα σημάδια από τα χτυπήματα που είχε δεχθεί, κάλεσε σε βοήθεια, με όση δύναμη της είχε απομείνει.Γείτονες ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.


Υπενθυμίζεται πως το γεγονός έγινε γνωστό μέσω των social media. Επί ώρες το βράδυ του Σαββάτου, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει την περιοχή και με εισαγγελική εντολή εισέβαλαν στο διαμέρισμα του ενός φερόμενου ως δράστη, δίχως να τον εντοπίσουν. Την ίδια στιγμή, πλήθος κόσμου μαζεύτηκε επί της οδού Συμμαχιδών, σε ένδειξη συμπαράστασης στην άτυχη γυναίκα.

Πηγή: ethnos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X