Αλέξης Παππάς: «Ζαλίζει» το ποσό που θα πάρει για το The Bachelor

Αλέξης Παππάς: «Ζαλίζει» το ποσό που θα πάρει για το The Bachelor

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οπρώην παίκτης του Survivor, Αλέξης Παππάς, αναμένεται να είναι ο επόμενος εργένης που θα αναζητήσει σύντροφο στο ριάλιτι του Alpha, The Bachelor, αφού οι συζυτήσεις γύρω από το όνομα του όλο και πληθαίνουν.

Αρχικά, ο Χάρης Συντζάκης ήταν το επικρατέστερο πρόσωπο, ωστόσο το όνομα του Αλέξη Παππά έπεσε στο τραπέζι με τη συμφωνία να μην έχει σφραγιστεί, παρόλο που και ο ίδιος επιβεβαίωσε πως ετοιμάζει κάτι τηλεοπτικό την ερχόμενη σεζόν.

Μάλιστα, ο χωρισμός του με την Αλέσια πριν μερικές εβδομάδες του επιτρέπει την είσοδο του στο ριάλιτι, ενώ το αστρονομικό ποσό που φημολογείται πως θα λάβει από το κανάλι, θα είναι εξίσου ένας καλός λόγος για να απαντήσει θετικά ο Αλέξης Παππάς.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη που έκανε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας στην εκπομπή Πρωινό, το ποσό για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι The Bachelor, θα αγγίζει τα 100.000 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X