Euro 2021: Ο Πάντεφ ανακοίνωσε ότι αποσύρεται μετά το ματς με Ολλανδία (VIDEO)

Euro 2021: Ο Πάντεφ ανακοίνωσε ότι αποσύρεται μετά το ματς με Ολλανδία (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κορυφαίος παίκτης που έβγαλε ποτέ η Βόρεια Μακεδονία, ο 38χρονος γερόλυκος των ιταλικών γηπέδων, Γκόραν Πάντεφ, ρίχνει τους τίτλους τέλους στην καριέρα του με το εθνόσημο στο τελευταίο ματς του 3ου ομίλου κόντρα στην Ολλανδία.

Το μεγαλύτερο κεφάλαιο του ποδοσφαίρου της Βόρειας Μακεδονίας κλείνει οριστικά. Ο Γκόραν Πάντεφ, συνώνυμο της χώρας του στην Ευρώπη την τελευταία 20ετία μέσω της λαμπρής καριέρας του στα ιταλικά γήπεδα, ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το διεθνές ποδόσφαιρο και πως το ματς κόντρα στην Ολλανδία (21/6, 19:00) θα είναι και το τελευταίο του με το εθνόσημο.


Αφού εκπλήρωσε όλα τα όνειρα και τους στόχους του, θα πει το «αντίο» ως ο απόλυτος ρέκορντμαν τερμάτων και συμμετοχών της γειτονικής μας χώρας: 37 γκολ σε 120 συμμετοχές, σκόρερ του γκολ που την έστειλε για πρώτη φορά σε Euro, σκόρερ του παρθενικού γκολ της Βόρειας Μακεδονίας σε όμιλο τελικής φάσης, πριν από λίγες μέρες κόντρα στην Αυστρία.


Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό η απόσυρση από την εθνική ομάδα να σημάνει και απόσυρση συνολικά από την ενεργό δράση, κάτι που θα ξεκαθαρίσει ο ίδιος το προσεχές διάστημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X