Χαμός στην Πορταριά για την ΑΕΚ: 100 οπαδοί της Original 21 φώναξαν «ΑΕΚ γερά-γερά Πρωτάθλημα ξανά!» (ΦΩΤΟ)

Χαμός στην Πορταριά για την ΑΕΚ: 100 οπαδοί της Original 21 φώναξαν «ΑΕΚ γερά-γερά Πρωτάθλημα ξανά!» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η συνομιλία των φίλων της ΑΕΚ με τους παίκτες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επίσκεψη από την Original 21 Βόλου δέχθηκε η αποστολή της ΑΕΚ στην Πορταριά!

Το μεσημέρι της Κυριακής, οι «κιτρινόμαυροι» δέχθηκαν έξω από το ξενοδοχείο που διαμένουν επίσκεψη από περίπου 100 φίλους της Ενωσης, μέλη της Original 21, κυρίως του Βόλου.

Φυσικά, βγήκε έξω όλη η ομάδα για να ακούσει τους. Το μήνυμα που τους μεταφέρθηκε ήταν ότι «ήρθαμε εδώ για να σας δείξουμε τη στήριξή μας. Πέρσι η χρονιά ήταν πολύ κακή αλλά το αφήνουμε πίσω μας και κοιτάμε μπροστά. Εμείς θα είμαστε στο πλευρό σας».

Από την πλευρά της ΑΕΚ μίλησε ο Εκτελεστικός Διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου, ο οποίος ευχαρίστησε τους οπαδούς για την στήριξή τους προς την ομάδα, ενώ και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς απευθύνθηκε σε εκείνους τονίζοντας ότι είναι σημαντικό η ομάδα να αφήσει πίσω της όσα έγιναν πέρσι, να έχει θετική ενέργεια και με τη στήριξη του κόσμου να παλέψει για τους στόχους της. Μάλιστα, εξέφρασε την πίστη του ότι οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα για να κάνουν τον κόσμο χαρούμενο.

Τέλος, οι οπαδοί αποχώρησαν από το ξενοδοχείο με το σύνθημα «ΑΕΚ, γερά. Πρωτάθλημα ξανά»!Χαμός στην Πορταριά για την ΑΕΚ: 100 οπαδοί της Original 21 φώναξαν «ΑΕΚ γερά-γερά Πρωτάθλημα ξανά!» (ΦΩΤΟ) Χαμός στην Πορταριά για την ΑΕΚ: 100 οπαδοί της Original 21 φώναξαν «ΑΕΚ γερά-γερά Πρωτάθλημα ξανά!» (ΦΩΤΟ)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X