Τιάγκο: «Σιχαίνομαι το σύγχρονο ποδόσφαιρο, έχει χαθεί η μαγεία»

Λίβερπουλ: Θα αργήσει να επιστρέψει ο Τιάγκο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα σε ένα τρομερό ξέσπασμα για το σύγχρονο ποδόσφαιρο, δηλώνει πως σιχαίνεται την μοντέρνα μορφή του αθλήματος, το VAR και τονίζει πως πλέον οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές απλά μαθαίνουν να είναι γρήγοροι!

Μιλώντας στην Equipe, ο Ισπανός χαφ της Λίβερπουλ εξέφρασε όλες τις σκέψεις που κάνει για το άθλημα στο οποίο φυσικά εμπλέκεται κι εκείνος, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Βλέπουμε λιγότερη μαγεία από τους παίκτες, οι οποίοι πλέον απλά… τρέχουν. Δεν υπάρχει ανάγκη να κάνει κάποιος μια ντρίμπλα, μια έμπνευση. Οι ποδοσφαιριστές μαθαίνουν πια να τρέχουν και να έχουν καλή φυσική κατάσταση. Λείπουν οι παίκτες που μπορούν να σου κόψουν την ανάσα με μια μαγική τους κίνηση.

Όσο για το VAR, εύχομαι να μην υπήρχε. Δεν μου αρέσει καθόλου. Όπως εμείς κάνουμε λάθη στα παιχνίδια και οι διαιτητές είναι άνθρωποι που επίσης μπορούν να κάνουν λάθη. Επίσης, ακόμα κι αν πετύχει κάποιος ένα μαγικό γκολ από το κέντρο, πάλι θα πρέπει να περιμένει το VAR για να είναι σίγουρος! Σιχαίνομαι γενικά την μορφή που έχει πάρει το ποδόσφαιρο ως σύγχρονο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X