Κότσιρας στο enwsi.gr: «Ευχαριστώ την ΑΕΚ που μας τίμησε και μας εμπιστεύτηκε»

Κότσιρας στο enwsi.gr: «Ευχαριστώ την ΑΕΚ που μας τίμησε και μας εμπιστεύτηκε»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής των Κορασίδων χάντμπολ της ΑΕΚ μίλησε στο enwsi.gr για την ιστορική νικηφόρα πρεμιέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ταξίδι της ΑΕΚ στο γυναικείο χάντμπολ ξεκίνησε χθες και επίσημα και συνδυάστηκε με μια μεγάλη νίκη. Οι Κορασίδες του «Δικεφάλου» επικράτησαν με 43-12 του ΑΣ Ηλιούπολης για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΣΧΑ που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης». Μετά από έντεκα ολόκληρους μήνες αγωνιστικής αδράνειας τα κορίτσια του Κώστα Κότσιρα κατάφεραν να επιστρέψουν στο γήπεδο και να δείξουν πως ήρθαν για να μείνουν.

Ο προπονητής της ΑΕΚ είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από αυτό το νέο ξεκίνημα της ομάδας του όχι απλά για την ευρεία νίκη αλλά για το γεγονός πως τα κορίτσια κατάφεραν να ανταπεξέλθουν ψυχολογικά και αγωνιστικά μια μακριά περίοδο αποχής και να επανέλθουν στην αγωνιστική δράση γεμάτες ενέργεια και φιλοδοξίες.

Ο ίδιος με δηλώσεις του στo enwsi.gr σχολιάζοντας αυτή την ιστορική πρεμιέρα τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που η ιστορική αυτή ημερομηνία για το γυναικείο χάντμπολ της ΑΕΚ γράφτηκε με αυτά τα κορίτσια Μετά από πολλή ψυχική δύναμη, καταφέρνουμε σιγά-σιγά να ξεπεράσουμε την 11μηνη αγωνιστική αδράνεια. Ευχαριστώ την ΑΕΚ που μας τίμησε και μας εμπιστεύτηκε ώστε να αγωνιζόμαστε με το έμβλημα του Δικέφαλου στο στήθος μας».

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και για το αν μπορεί η φετινή ομάδα να διεκδικήσει ακόμα και τον τίτλο στο πρωτάθλημα της ΕΣΧΑ ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε: «Πάντα θα προσπαθούμε να φέρνουμε επιτυχίες και να θέτουμε υψηλούς στόχους. Παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε σταδιακά βρίσκουμε τους αυτοματισμούς μας και τα πατήματα μας στο γήπεδο. Μοναδικός μας στόχος είναι βεβαίως να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να χαροποιήσουμε και να δικαιώσουμε τους ανθρώπους μας στην ΑΕΚ για αυτή την εμπιστοσύνη».

Αυγέρη: «Η αρχή έγινε, συνεχίζουμε δυνατά»

Από την πλευρά της η υπεύθυνη των ακαδημιών, Κατερίνα Αυγέρη σχολίασε: «Το Σάββατο 19 Ιουνίου 2021, καταγράφηκε με ανεξίτηλα γράμματα στην ιστορία της ΑΕΚ, η 1η νίκη στον 1ο αγωνα της 1ης γυναικείας ομάδας χάντμπολ του 1ου και καλύτερου σωματείου χάντμπολ στην Ελλάδα!!! Η συγκίνηση όλων μας δεν περιγράφεται, όπως και η χαρά μας!! Η αρχή έγινε… Συνεχίζουμε δυνατά!

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X