Βεργίδου στο enwsi.gr: «Μια ομάδα που θα χαίρεται να βλέπει ο κόσμος της ΑΕΚ»

Βεργίδου στο enwsi.gr: «Μια ομάδα που θα χαίρεται να βλέπει ο κόσμος της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Η νέα πασαδόρος της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ μιλάει στο enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την φανέλα της ΑΕΚ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η Όλγα Βεργίδου.

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής κατάφερε φέτος να πάρει το πολυπόθητο «ναι» από τη διεθνή πασαδόρο η οποία θα αποτελέσει το «μυαλό» της νέας γυναικείας ομάδας βόλεϊ που «χτίζει» ο Κώστας Αρσενιάδης. Μετά από μια δύσκολη σεζόν όπως ήταν η περσινή η οποία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ η ΑΕΚ συνεχίζει την επένδυση της και την στήριξη της στο τμήμα, αποκτώντας μια από τις καλύτερες ελληνίδες πασαδόρους.

Η Βεργίδου οδήγησε πέρυσι τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του Κυπέλλου και φέτος είναι έτοιμη για να βοηθήσει και τη νέα της ομάδα στην επίτευξη των στόχων της. Η 29χρονη διεθνής αθλήτρια είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την διοίκηση του «Δικεφάλου» αλλά φέτος τελικά ήταν το κατάλληλο τάιμινγκ για να ευοδωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Η ίδια στις πρώτες της δηλώσεις στο enwsi.gr  εμφανίστηκε ενθουσιασμένη και γεμάτη ενέργεια και φιλοδοξίες για να βοηθήσει την ΑΕΚ να πρωταγωνιστήσει τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η Βεργίδου αναφέρθηκε στους στόχους της με τη νέα της ομάδα, για το πρωτάθλημα της Volleyleague και ευχήθηκε με την καινούργια σεζόν να επιστρέψει και ο κόσμος στο γήπεδα για να ζήσει από κοντά την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της ΑΕΚ.

– Όλγα αρχικά καλώς ήρθες στην ΑΕΚ. Ξέρω πως και στο παρελθόν η ομάδα σε είχε προσεγγίσει αλλά φέτος ήρθε τελικά η κατάλληλη συγκυρία για να συνεργαστείτε. Τι ήταν αυτό που σε έκανε να δεχτείς την πρόταση της ΑΕΚ;

Υπήρξε όντως παλιότερα ενδιαφέρον της ΑΕΚ, είχαμε κάνει κάποιες επαφές. Όμως όντως φέτος ήταν το κατάλληλο τάιμινγκ , η προσέγγιση του προπονητή και της διοίκησης με όχι μεγάλα λόγια αλλά με στόχους υψηλούς φυσικά με έκανε να πω το «ναι».

-Πέρυσι αντιμετώπισες την ΑΕΚ σαν αντίπαλο, ποιες είναι οι εντυπώσεις που αποκόμισες;

Η αλήθεια είναι ότι αντιμετώπισα την ΑΕΚ μόνο μια φορά τη σεζόν που μας πέρασε ήταν μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα και μου άρεσε το γεγονός ότι ενισχύθηκε μέσα στην χρόνια κάτι που έδειχνε φιλοδοξία. Όμως έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές την ΑΕΚ με κόσμο πολύ την θαύμαζα ειδικά όταν την πρώτο συνάντησα οι ομάδες είχανε μεγάλη διαφορά η ΑΕΚ πήγαινε για πρωτάθλημα και εμείς παίζαμε πρώτη χρόνια στην μεγάλη κατηγορία ! Το ζήλευα πολύ όλο αυτό, την ατμόσφαιρα, την στήριξη του κόσμου και μακάρι τώρα να το ζήσω από μέσα.

-Πιστεύεις πως το γυναικείο βόλεϊ στη χώρα μας θα πρέπει να στηριχτεί λίγο περισσότερο από τους αρμόδιους φορείς;

Σίγουρα το βόλεϊ γυναικών είναι λίγο παραγκωνισμένο και χρειάζεται μεγαλύτερη στήριξη από όλους. Ελπίζω φέτος να έχει την προβολή που του αξίζει γιατί θα είναι ίσως το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων και προπάντων ελπίζω να μην ξανά σταματήσει. Ελπίζω επίσης και οι αθλήτριες να στηριχτούν λίγο παραπάνω γιατί την τελευταία χρόνια περάσαμε πολύ δύσκολα με όλο αυτό που συνέβη ψυχολογικά και οικονομικά.

«Ο κόσμος θα μας δώσει μεγάλη ώθηση»

Έχοντας ζήσει την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος της ΑΕΚ ως αντίπαλος ανυπομονεί πλέον να το ζήσει και σαν αθλήτρια του «Δικεφάλου». Παράλληλα η Βεργίδου ευχήθηκε η νέα σεζόν να επαναφέρει τα πάντα σε μια κανονικότητα.

-Ελπίζεις πως με τη νέα χρονιά θα επιστρέψει και ο κόσμος στα γήπεδα;

Ο αθλητισμός είναι θέαμα και θέαμα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς κόσμο , ελπίζω σιγά- σιγά να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο και να αγκαλιάσει την προσπάθεια της φετινής ομάδας θα μας δώσει ώθηση να πετύχουμε πολλά περισσότερα .Γνωρίζω ότι ο κόσμος της ΑΕΚ αγαπάει αυτό το τμήμα  και πιστεύω θα έχουμε ομάδα που θα χαίρεται να την βλέπει.

-Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου;

Πραγματικά ελπίζω φέτος να επιστρέψουμε σιγά -σιγά στην κανονικότητα και να μην έχουμε παρόμοια κατάσταση όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Εύχομαι υγεία και το εννοώ, και μια χρόνια χωρίς απρόοπτα.

Η πορεία της Βεργίδου

Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη, η Όλγα Βεργίδου είναι 30 ετών (17/12/1991) αγωνίζεται ως πασαδόρος και έχει ύψος 180cm. Η διεθνής αθλήτρια ήταν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε από τα βασικά στελέχη του ΠΑΟΚ συμβάλλοντας καθοριστικά για να κατακτήσει η πρώην ομάδα της το Κύπελλο Ελλάδος. Η Βεργίδου ξεκίνησε την καριέρα της το 2004 στους Μακεδόνες Αξιού, παραμένοντας εκεί για 10 χρόνια. Επόμενος σταθμός της καριέρας της ήταν ο ΑΟ Θήρας, όπου και αγωνίστηκε για τρεις σεζόν. Την αγωνιστική περίοδο 2017-18, αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνατότητες της στο εξωτερικό με την φινλανδική OrPo Volley. Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα το 2018 αγωνίστηκε στον Πανναξιακό, ακολούθησε μια σεζόν με τον Παναθηναϊκό (2019-20) και πέρυσι με τον ΠΑΟΚ. Έχει κατακτήσει 1 Κύπελλο Ελλάδος, ενώ είναι διεθνής με την Εθνική μας Ομάδα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X