ΑΕΚ: Ετσι άρχισε η εποχή Νικολαΐδη, τίτλοι τέλους για τον Δημητριάδη (VIDEO)

ΑΕΚ: Ετσι άρχισε η εποχή Νικολαΐδη, τίτλοι τέλους για τον Δημητριάδη (VIDEO)

Μια μέρα σαν σήμερα του 1996, η ΑΕΚ ολοκλήρωνε την απόκτηση του Ντέμη Νικολαϊδη, αλλά αποχαιρετούσε έπειτα από πέντε χρόνια τον Βασίλη Δημητριάδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το καλοκαίρι του 1996 ήταν πολύ έντονο για την ΑΕΚ. Με τεράστιες ανακατατάξεις, με πολλά εσωτερικά προβλήματα που ξεκινούσαν από την αλλοπρόσαλλη διοίκηση του Τροχανά. Ωστόσο, μία μέρα σαν σήμερα πριν από 25 χρόνια, συνέβαιναν γεγονότα που σημάδεψαν τις εξελίξεις. Βλέπετε, ήταν η μέρα που η ΑΕΚ ολοκλήρωνε την απόκτηση του Ντέμη Νικολαϊδη από τον Απόλλωνα, αλλά και η μέρα που αποχωρούσε από την ομάδα έπειτα από πέντε χρυσά χρόνια ο Βασίλης Δημητριάδης.

Η κίνηση που άλλαξε τον ρου της ιστορίας, ήταν η συμφωνία με τον Νικολαϊδη. Μια ιστορία που μοιάζει σαν παραμύθι, έστω και αν η πορεία δεν είχε χάπι εντ. Παρά την πίεση του Ολυμπιακού και τη συμφωνία με τον Απόλλωνα, ο Ντέμης είχε συμφωνήσει με την ΑΕΚ και είχε κάνει σαφές πως μόνο εκεί ήθελε να μεταγραφεί. Παρά τις έντονες πιέσεις, ο Νικολαϊδης δεν κάμφθηκε και η απόσυρση του «κόκκινου» ενδιαφέροντος τον έφερνε στην αγκαλιά της ΑΕΚ.

Στα ανταλλάγματα της μεταγραφής περιλαμβάνονταν ποσό που υπερέβαινε τα 500 εκατομμύρια δραχμές (με 180 εκατ. για τον ίδιο για τριετή συνεργασία) και δύο παίκτες ως ανταλλάγματα. Ο ένας ήταν ο Παντελής Κωνσταντινίδης, που στη συνέχεια έκανε σημαντική καριέρα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Ο άλλος θα ήταν ο Βασίλης Δημητριάδης, αν δεν είχε θέσει βέτο. Εμφανώς ενοχλημένος από τη στάση της διοίκησης, ο «Μπίλαρος» ανακοίνωσε το φινάλε της άκρως επιτυχημένης παρουσίας του στην ΑΕΚ και επέστρεψε στον Αρη για να κλείσει την καριέρα του.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X