Εθνική μπάσκετ Γυναικών: Ψάχνει το θαύμα για την πρόκριση

Εθνική μπάσκετ Γυναικών: Ψάχνει το θαύμα για την πρόκριση
Photo Credits: INTIME

Η Εθνική Γυναικών αντιμετωπίζει την Ιταλία και πέρα από νίκη θέλει και διαφορά 15 πόντων για να περάσει στην επόμενη φάση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ δύσκολο έργο έχει η Εθνική Γυναικών. Για την τελευταία αγωνιστική της φάσης ομίλων του Eurobasket αντιμετωπίζει στη Βαλένθια την Ιταλία (19:00, ERT Sports) και για να περάσει στα νοκ άουτ δεν θέλει μόνο νίκη, αλλά και διαφορά 15+ πόντων.

Η ελληνική ομάδα, που έχασε με μεγάλες διαφορές από Μαυροβούνιο (70-55) και Σερβία (85-51) φαντάζει πολύ δύσκολο να τα καταφέρει απέναντι στις Ιταλίδες, που έδειξαν πολύ δυνατές χάνοντας στην πρεμιέρα από τη Σερβία στην παράταση (86-81) και προχθές νίκησε εύκολα το Μαυροβούνιο (77-61).

Η Σερβία, που αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο, έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στα νοκ άουτ και με νίκη εξασφαλίζει απευθείας θέση στα προημιτελικά ως πρώτη του γκρουπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X