Μετά τον Εντσάμ, θα θέλει κι άλλους… «4 Εντσάμ»

Μετά τον Εντσάμ, θα θέλει κι άλλους… «4 Εντσάμ»
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, για τις μεταγραφικές ανάγκες της «Ένωσης»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δροσερά μάς πήγε ο Ιούνιος στα 2/3 του, αλλά ο καύσωνας είναι προ των πυλών. Στο χαλαρό – φαινομενικά – κύλησαν και τα μεταγραφικά της ΑΕΚ μέχρι στιγμής. Και λέω «φαινομενικά» επειδή πολύ απλά, όσον αφορά στην ουσία, η «Ένωση» εκτός από την απόκτηση των Στάνκοβιτς και Μήτογλου, έχει δρομολογήσει και τις υποθέσεις των Τζαβέλλα, Αραούχο και Εντσάμ.

Καταλαβαίνω ότι μπορεί να κουραστήκατε κι εσείς να διαβάζετε για αυτούς τους τρεις, αλλά όπως και να το κάνουμε, δεν γίνεται να ξεχνάμε ότι δεν είναι τα πάντα στο χέρι της ΑΕΚ, όπως η απόκτηση της ελευθερίας τους.

Στην εβδομάδα που ξεκινάει του Αγίου Πνεύματος, ο Τζαβέλλας θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Ο Εντσάμ που δεν πήγε στην πρώτη προπόνηση της Σέλτικ, πιέζει για να πάρει την ελευθέρας του, πριν από τις 30 Ιουνίου, με την ΑΕΚ να έχει συμφωνήσει σε όλα μαζί του και να επιθυμεί να τον έχει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη διάθεσή του, από τις 27 του μήνα, που θα βρεθεί η ομάδα στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και το μοντάρισμα.

Περί Αραούχο…

Με τον Αραούχο, υπάρχει η πεποίθηση ότι αργά ή γρήγορα θα «κλείσει» στην ΑΕΚ. Μόνο που πλέον και όσο περνάνε οι μέρες, αυτό το… «αργά ή γρήγορα» θα έχει τη σημασία του. Γιατί, για να ξέρουμε τι λέμε, δεν γίνεται να κάνεις μοντάρισμα στην Ολλανδία, έχοντας ως μοναδικό διαθέσιμο φορ, τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και εναλλακτική, τον πιτσιρικά τον Κοσίδη. Κι επιτέλους, αν είναι να έρθει ο Αραούχο, να κάνει και μια φορά προετοιμασία με την ΑΕΚ! Καλό θα είναι και για τον ίδιο και για την ομάδα.

Από εκεί και πέρα, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι πέρα από τις τρεις μεταγραφικές υποθέσεις που έχουν δρομολογηθεί και θα πρέπει όσο το δυνατόν συντομότερα να ολοκληρωθούν, υπάρχουν κι άλλες βασικές ανάγκες (και όχι συμπληρωματικές), που δεν μπορούν να περιμένουν για πολύ…

Άκρα που (επιτέλους) θα κάνουν τη διαφορά

Υπάρχει η αναγκαιότητα για έναν ακόμα στόπερ, αλλά και για τρεις παίκτες βασικούς στα άκρα! Ένα αριστερό μπακ, ένα δεξί μπακ κι ένα αριστερό εξτρέμ! Μια ομάδα που σκοπεύει να μονταριστεί από τον προπονητή της, στο διάστημα μεταξύ 27 Ιουνίου και 9 Ιουλίου, όπου και θα δώσει (και καλά θα κάνει) τέσσερα δυνατά φιλικά παιχνίδια, θα ήταν σημαντικό να μην της λείπουν, οι τρεις από τους τέσσερις βασικούς της ακραίους.

Γιατί, θέλω να πιστεύω ότι οι βασικοί ακραίοι της μπακ τη νέα σεζόν, δεν θα είναι πάλι ο Μπακάκης από δεξιά και ο Λόπες από αριστερά. Συγγνώμη αν γίνομαι λίγο κυνικός, αλλά τα παθήματα πρέπει να γίνονται μαθήματα για όλους μας και ο ρεαλισμός να κερδίσει αρκετό χώρο από τους συναισθηματισμούς μας.

Έχουν προσφέρει τα δύο παιδιά, μπορεί να παραμείνουν και να είναι δύο καλά «μπακ απ», αλλά επιβάλλεται η ΑΕΚ να ανέβει επίπεδο στα άκρα της άμυνάς της, όπως και της επίθεσής της, με έναν ακόμα «Λιβάι Γκαρσία» για αριστερά.

Εν κατακλείδι, αν λάβουμε ως δεδομένες τις αφίξεις των Εντσάμ, Τζαβέλλα και Αραούχο, η «Ένωση» θα θέλει στη συνέχεια, άλλους «τέσσερις Εντσάμ», δηλαδή άλλους τέσσερις παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά, έναν στο κέντρο της άμυνας, δύο στα άκρα της άμυνας και έναν στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Δεν χωράει η παραμικρή «έκπτωση» σε αυτές τις ανάγκες.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X