Αλεξίου: «Ιστορική μέρα για την ΑΕΚ- Δυναστεία και στο γυναικείο χάντμπολ»

Αλεξίου: «Ιστορική μέρα για την ΑΕΚ- Δυναστεία και στο γυναικείο χάντμπολ»
Photo Credits: INTIME

Τι ανέφερε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για το ξεκίνημα της ΑΕΚ στο γυναικείο χάντμπολ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ήταν σήμερα κοντά στα κορίτσια του χάντμπολ σε αυτό το νέο ξεκίνημα. Συγκεκριμένα το παρών στον ιστορικό αγώνα έδωσαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Αλέξης Αλεξίου, ο Γενικός Αρχηγός της ΑΕΚ, Ηλίας Χατσίκας, και ο Έφορος των Ακαδημιών Χάντμπολ της ΑΕΚ, Αντώνης Βασιλακάκης. Ο Α’ Αντιπρόεδρος και Διοικητικός Υπεύθυνος των τμημάτων Χάντμπολ, Σταμάτης Παπασταμάτης, απουσίαζε λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων στο εξωτερικό.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Πρόεδρος Αλέξης Αλεξίου δήλωσε στο aek.gr: «Μια ακόμη ιστορική ημέρα για το σωματείο μας. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στις αθλήτριες μας, στο προπονητικό τημ και φυσικά στους εφόρους μας. Είναι σίγουρο ότι το ταλέντο περισσεύει στην ομάδα μας και είναι εντυπωσιακό με πόση τακτική έπαιξαν. Εύχομαι να καμαρώσουμε τα κορίτσια μας από φέτος σε εθνική κατηγορία. Πιστεύω ότι έχουν το ταλέντο και τις ικανότητες να σταθούν επάξια στην Α2 και φυσικά το πλέον σίγουρο είναι ότι το μέλλον τους ανήκει. Μια ακόμη δυναστεία στο γυναικείο χάντμπολ αυτή τη φορά, εκκολάπτεται. Ας της δώσουμε την προσοχή που της αξίζει. Συγχαρητήρια σε όλους για την γέννηση του τμηματος“.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X