Αποκάλυψη: Ο Ολυμπιακός πλησίασε Εντσάμ και Τζαβέλλα με Μοντεστό και Τοροσίδη!

Αποκάλυψη: Ο Ολυμπιακός πλησίασε Εντσάμ και Τζαβέλλα με Μοντεστό και Τοροσίδη!
Photo Credits: INTIME

Τα τηλεφωνήματα από τον Ολυμπιακό σε Εντσάμ και Τζαβέλλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ανάσα από την ΑΕΚ βρίσκονται ο Ολιβιέ Εντσάμ και ο Γιώργος Τζαβέλλας που αμφότεροι αναμένεται να είναι στην προετοιμασία της Ενωσης στην Ολλανδία.

Αυτό που μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά πλέον είναι πως ο Τζαβέλλας τα βρήκε σε όλα με την ΑΕΚ. Εκκρεμότητα αποτελούσε η ρήτρα αποδέσμευσης του από την Αλάνιασπορ. Οι Τούρκοι αξίωναν τις 400.000 ευρώ, αλλά η ΑΕΚ δεν προτίθετο να δώσει τόσα χρήματα, ειδικά μάλιστα και από τη στιγμή που οι απολαβές του διεθνή αμυντικού αγγίζουν το μισό εκατ. ευρώ ετησίως για διετή συνεργασία.

Η πρώτη «πόρτα» στην Ολυμπιακό

Το άξιο αναφοράς πάντως στην υπόθεση είναι η «πόρτα» που έφαγε ο Ολυμπιακός από τον Τζαβέλλα. Αν και εσχάτως άρχισε η σπέκουλα που προσπαθεί να απαξιώσει τον διεθνή στόπερ, η αλήθεια είναι πως τον ήθελαν και μάλιστα διακαώς. Ο Μαρτίνς έχει κολλήσει με την τριάδα στην άμυνα και ο Τζαβέλλας θα ταίριαζε γάντι στα σχέδια τους. Κάπως έτσι, ήρθε το τηλεφώνημα από Πειραιά μεριά. Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Τοροσίδης που έχει αναλάβει πόστο στον Ολυμπιακό τηλεφώνησε στον πρώτη συμπαίκτη του στην Εθνική. Η απάντηση πάντως του Τζαβέλλα, υπήρξε αποστομωτική. «Εάν γυρίσω στην Ελλάδα, θα το κάνω για την ΑΕΚ».

Στην ΑΕΚ ήταν απόλυτα ενήμεροι για την εξέλιξη της διαδικασίας και το πρέσινγκ του Ολυμπιακού. Κάθε θέμα τελείωσε με την επικοινωνία που υπήρξε μεταξύ του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Γιώργου Τζαβέλλα. Ο Μελισσανίδης πήρε πάνω του την υπόθεση, τα είπαν για λίγη ώρα, αλλά δεν χρειάστηκε τίποτε περισσότερο για να βρεθεί προ των πυλών της Ενωσης.

Η «πόρτα» στον Ολυμπιακό και από Γαλλία μεριά

Οταν πρωτολέχθηκε το όνομα του Ολιβιέ Εντσάμ ελάχιστοι πίστευαν πως η ΑΕΚ θα μπορούσε πραγματικά να διεκδικήσει αυτόν τον παικταρά.

Τα πράγματα εξελίχθηκαν σωστά όμως και ο Εντσάμ θα πρέπει να θεωρείται – άνευ συγκλονιστικού απροόπτου – παίκτης της ΑΕΚ για τα επόμενα χρόνια. Επειτα από την παρουσία του Εντσάμ στην Αθήνα και τις επαφές που είχε με στελέχη της ΑΕΚ, η υπόθεση πήρε το δρόμο της.

Η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Εντσάμ είναι «δεμένη» και δεν είναι εύκολο να σπάσει. Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν πως υπήρξε προσπάθεια από την πλευρά του Ολυμπιακού να μπει σφήνα στην υπόθεση. Ηξεραν καλά πως με έναν σμπάρο θα είχαν δύο τρυγόνια. Και έναν εξαιρετικό παίκτη θα έπαιρναν και την ΑΕΚ θα έβαζαν σε αμφισβήτηση και εσωστρέφεια, όπως συνέβη σε κάποιο βαθμό το χειμώνα με τις υποθέσεις Λαλά και Παπασταθόπουλου.

Μάλιστα, όπως και στην περίπτωση του Τζαβέλλα, έτσι και εδώ χτύπησε τηλέφωνο από τον Ολυμπιακό. Αυτή τη φορά ήταν ο Φρανσουά Μοντεστό που τηλεφώνησε στον Εντσάμ για να φάει… «πόρτα». Με τον Εντσάμ πάντως, η ΑΕΚ πήρε όλα τα μέτρα που χρειαζόταν αυτήν τη φορά για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα. Επένδυσε πάνω στον Εντσάμ και κατάφερε να τον κάνει δικό της, δίχως να υπάρχουν παρεμβολές από άλλες ομάδες.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X