Ολυμπιακοί Αγώνες: Χωρίς ζώνες φιλάθλων λόγω κορωνοϊού

Ολυμπιακοί Αγώνες: Χωρίς ζώνες φιλάθλων λόγω κορωνοϊού

Την κατάργηση των έξι ζωνών που είχαν προβλεφθεί για την παρακολούθηση των Ολυμπιακών Αγώνων μέσω γιγαντοοθονών, ανακοίνωσε η κυβερνήτης του Τόκιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν θα προχωρήσει τελικά η ιδέα με τις έξι ζώνες-φιλάθλων, όπου είχαν αρχικά σχεδιαστεί προκειμένου ο κόσμος να μπορεί να δει τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο σε γιγαντιαίες οθόνες, ελέω κορωνοϊού, όπως γνωστοποίησε σήμερα η κυβερνήτης της ιαπωνικής πρωτεύουσας, Γιούρικο Κόικε.

«Αποφασίσαμε να ακυρώσουμε αυτά τα γεγονότα που φέρνουν κοντά τους ανθρώπους. Πιστεύω ότι αυτά είναι απαραίτητα μέτρα, όταν ψάχνω από διάφορες οπτικές γωνίες, για επιτυχείς Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες. Πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε το διαδίκτυο ακόμη περισσότερο για να δημιουργήσουμε την ατμόσφαιρα των Αγώνων, δίνοντας πολλές πολιτιστικές πληροφορίες», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αξίζει να σημειωθεί πως, η Ιαπωνία έχει ήδη απαγορεύσει σε ξένους φιλάθλους να εισέλθουν στην επικράτειά της για τους Αγώνες ενώ έχει επίσης μειώσει και τον αριθμό τόσο των εθελοντών όσο και των προσκεκλημένων!

Ενώ μόλις το 6% του πληθυσμού της χώρας είναι πλήρως εμβολιασμένο προς το παρόν…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X