ΑΕΚ: Οι εγγραφές στις ακαδημίες συγχρονισμένης κολύμβησης ξεκίνησαν

ΑΕΚ: Οι εγγραφές στις ακαδημίες συγχρονισμένης κολύμβησης ξεκίνησαν
Photo Credits: INTIME

Ένα νέο τμήμα στην ΑΕΚ άνοιξε τα ...φτερά του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα ακόμα Ολυμπιακό άθλημα, το οποίο έλειπε από την οικογένεια της ΑΕΚ, έρχεται με επικεφαλής τις καταξιωμένες αθλήτριες και προπονήτριες, Ελένη Γεωργίου και Δέσποινα Θεοδωρίδου. Η συγχρονισμένη κολύμβηση είναι γεγονός με την ΑΕΚ να αναπτύσσεται συνεχώς στον υγρό στίβο. Οι δύο υπεύθυνοι του τμήματος Γιώργος Κιρμίζογλου και Πάνος Μιχαλόπουλος αναφερόμενοι στο νέο εγχείρημα δήλωσαν πως στόχος είναι οι πισίνες να συνεχίσουν να γεμίζουν με «κιτρινόμαυρα» σκουφάκια. Συγκεκριμένα μιλώντας στο aek.gr τόνισαν: «Μετά τις επιτυχίες στην υδατοσφαίριση των ανδρών και των γυναικών, συνεχίζουμε τη δουλειά μας ώστε να φέρουμε επιτυχίες και κυρίως παιδιά στις πισίνες με το δικέφαλο στο μαγιό. Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή η συνεργασία μας με τις τόσο καταξιωμένες αθλήτριες και προπονήτριες, Ελένη και Δέσποινα. Υποσχόμαστε ότι θα είμαστε αρωγοί ώστε να κάνουν απερίσπαστες τη δουλειά τους και να φέρουν επιτυχίες και σε αυτό το καταπληκτικό άθλημα της πισίνας».

Οι ακαδημίες συγχρονισμένης κολύμβησης έχουν αρχίσει τις εγγραφές και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την τελική δύναμη των αθλητών, η οποία θα προπονείται στο ΟΑΚΑ, από τις αρχές Σεπτεμβρίου, σε μέρες και ώρες που θα ανακοινωθούν στη διάρκεια του καλοκαιριού. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στα Γραφεία της ΑΕΚ, 210-2584582.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X