EURO 2021: Ο Ισακ παραδέχθηκε πως δεν γνωρίζει τον Γκάρι Λίνεκερ! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

EURO 2021: Ο Ισακ παραδέχθηκε πως δεν γνωρίζει τον Γκάρι Λίνεκερ! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Σε ερώτηση δημοσιογράφου ο Ίσακ απάντησε πως δεν γνωρίζει τον Λίνεκερ και προκάλεσε εντυπώσεις.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλεξάντερ Ίσακ είναι από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της εθνικής Σουηδίας στο φετινό EURO 2021. Κόντρα στην Σλοβακία έκανε ένα από τα καλύτερα του ματς, καθώς έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες επιτυχημένες ντρίμπλες σε ένα ματς στη φετινή διοργάνωση.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ίσακ παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή και ο Γκάρι Λίνεκερ αποθέωσε τον 21χρονο μεσοεπιθετικό.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Αλεξάντρερ Ισάκ θα προσελκύσει έντονο ενδιαφέρον από συλλόγους σε όλη την Ευρώπη. Εξαιρετικό ταλέντο», ήταν το σχόλιο του Λίνεκερ για τον Ίσακ.

Μόνο που όταν οι δημοσιογράφοι θέλησαν την γνώμη του Ίσακ για τα επαινετικά σχόλια του παλαίμαχου διεθνή Άγγλου ποδοσφαιριστή, έμειναν άναυδοι. Κι αυτό διότι το «αστέρι» των Σουηδών, είπε πως δεν γνώριζε τον Γκάρι Λίνεκερ, μιας και όπως τόνισε δεν είχε γεννηθεί όταν εκείνος έπαιζε ποδόσφαιρο.

«Δεν τον γνωρίζω. Είναι ένας παλιός παίκτης που σχολιάζει τώρα σε στούντιο; Δεν είχα γεννηθεί όταν έπαιζε ποδόσφαιρο, αλλά ξέρω λίγα πράγματα για εκείνον», απάντησε χαρακτηριστικά ο Ίσακ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X