Επιλογές EURO 2021 στο 3.82!

Επιλογές EURO 2021 στο 3.82!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι επιλογές του Stoiximaview για τους βραδινούς αγώνες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος…

Το Stoiximaview δίνει τα δικά του προγνωστικά στοιχήματος για τους δύο βραδινούς αγώνες του EURO 2021!

Προγνωστικά Πορτογαλία – Γερμανία (19:00): Έφτασε η 2η αγωνιστική για τον όμιλο «φωτιά» του Euro 2021! Προγνωστικά euro 2021, λοιπόν, με τον πιο δύσκολο όμιλο, τον 6ο…

Γκρουπ στο οποίο βρίσκονται μέσα η πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία, η πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία και η πάντα επικίνδυνη και παγκόσμια δύναμη στο ποδόσφαιρο, Γερμανία. Τον όμιλο συμπληρώνει η Ουγγαρία η οποία όπως είναι λογικό έχει στο μυαλό της να παίξει για ό,τι καλύτερο μπορεί να πάρει.

Αρχίζει η 2η αγωνιστική στον 6ο όμιλο και εμείς έχουμε προγνωστικά στοιχήματος για το ντέρμπι του γκρουπ. Η Πορτογαλία αντιμετωπίζει τη Γερμανία, δύο ομάδες οι οποίες στοχεύουν, φυσικά, στην πρόκριση.

Στην πρώτη αγωνιστική, οι Πορτογάλοι νίκησαν με 3-0 τους Ούγγρους και μάλιστα μέσα στην έδρα τους σε ένα κατάμεστο, για πρώτη φορά μετά τον κορονοϊό, γήπεδο με πάνω από 60 χιλιάδες κόσμο! Από την άλλη οι Γερμανοί ηττήθηκαν από τη Γαλλία σε ματς στο οποίο δεν μπόρεσαν να βγάλουν το καλό τους πρόσωπο ιδιαίτερα στην επίθεση.

Πάμε στοίχημα με το πιο δυνατό ματς της αγωνιστικής και εκεί που θα στηριχτούμε είναι σε σημείο αγώνα.

Είναι ένα ματς αμφίρροπο, αλλά θεωρούμε πως η Πορτογαλία έχει ένα μικρό προβάδισμα. Πιο δεμένη ομάδα, πιο έμπειρη και σίγουρα πιο έτοιμη. Η Γερμανία είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο και για αυτό η Πορτογαλία στα παραπάνω έχει το προβάδισμά της.

Προγνωστικά Πορτογαλία – Γερμανία (19:00): Θα στηριχτούμε για το στοίχημα στους Πορτογάλους και θα πάμε με διπλή ευκαιρία στον αγώνα. Θέλουμε νίκη Πορτογαλίας ή ισοπαλία στο ματς. Πάμε στο 1Χ αγώνα σε διπλή ευκαιρία, σε μία τίμια απόδοση και συγκεκριμένα στο 1.70.

Προγνωστικά Ισπανία – Πολωνία: Ώπα ρε! Τι 2,25;

Προγνωστικά Ισπανία – Πολωνία (22:00): Δεν μπόρεσε να ξεκινήσει με νίκη στην πρεμιέρα της στο Euro και έμεινε στην ισοπαλία (0-0) κόντρα στην Σουηδία. Είχε την συντριπτική κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλη εστία. Ο Μοράτα είχε τις δύο καλύτερες στιγμές στο πρώτο μέρος, αλλά δεν μπόρεσε να τις κάνει γκολ και αντικαταστάθηκε. Πάντως η Ισπανία θα μπορούσε να έχει δεχθεί γκολ στο πρώτο μέρος, αλλά την έσωσε το δοκάρι, ενώ αστόχησε και ο Μπεργκ από πλεονεκτική θέση. Έδειξε ότι έχει θέματα και στα μετόπισθεν. Υπάρχει γκρίνια από τους οπαδούς, κάτι που φάνηκε και στο πρώτο ματς. Ο Μπουσκέτς επιστρέφει στην αποστολή, καθώς ξεπέρασε τον covid-19, αλλά δεν θα παίξει σε αυτό το ματς. Μέσα και ο αμυντικός Ντιέγκο Γιορέντε που επίσης βγήκε αρνητικός.

Προγνωστικά Ισπανία – Πολωνία (22:00): Δεν μπόρεσε να πάρει ούτε βαθμό απέναντι στους Σλοβάκους η Πολωνία στην πρεμιέρα, καθώς τα έκανε… μαντάρα. Βρέθηκε να χάνει στο 18′ με αυτογκόλ του Σέζνι. Ήταν άτυχος, καθώς η μπάλα πήγε στο δοκάρι από σουτ και χτύπησε στην πλάτη του για να καταλήξει στα δίχτυα. Της πήρε λίγη ώρα να συνέλθει στη συνέχεια, αλλά με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, έδειξε αμέσως τις προθέσεις της. Έπαιξε φουλ επίθεση και ισοφάρισε στην πρώτη φάση της σε 1-1. Πίεσε ασφυκτικά για την ανατροπή, είχε φάσεις για το δεύτερο γκολ, αλλά στο 62′ έμεινε με δέκα παίκτες. Ο Κριτσόβιακ δέχθηκε χαζή δεύτερη κίτρινη στο κέντρο του γηπέδου και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο, χωρίς λόγο. Λίγο αργότερα, υπήρξε αδράνεια στην άμυνα της έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και δέχθηκε το 1-2. Όσο και αν το προσπάθησε για το 2-2, δεν μπόρεσε. Πρέπει να πάρει αποτέλεσμα τώρα κόντρα στην Ισπανία για να ελπίζει σε πρόκριση. Δεν παίζει ο καλός χαφ Κριτσόβιακ.

Προγνωστικά Ισπανία – Πολωνία (22:00): Αμφότερες «καίγονται» για νίκη έτσι όπως τα έκαναν την πρώτη αγωνιστική. Η Ισπανία αναμένεται να είναι πιο επιθετική, αλλά έδειξε ότι έχει κενά στην άμυνα. Μπορεί να τα εκμεταλλευτεί η Πολωνία, που βγάζει φάσεις. Πάμε στοίχημα με το υψηλότατο G/G που το συναντάμε σε απόδοση 2.25.

Περισσότερα προγνωστικά EURO 2021

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X