Οι πρώτοι κανόνες του Μιλόγεβιτς στην ΑΕΚ

Οι πρώτοι κανόνες του Μιλόγεβιτς στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ολα όσα είπε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στους «κιτρινόμαυρους» στην Πορταριά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ και Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχουν ξεκινήσει την κοινή τους πορεία.

Ο Μιλόγεβιτς έχει ξεκινήσει λοιπόν τη δουλειά στην ΑΕΚ, με την ομάδα να βρίσκεται στην Πορταριά για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας από την περασμένη Πέμπτη.

Βεβαίως απουσιάζουν αρκετοί ποδοσφαιριστές και εκεί είναι αρκετοί νεαροί παίκτες που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα. Είτε θα πάνε δανεικοί, είτε θα αποχωρήσουν, είτε θα πάνε και στην νεοσύστατη ΑΕΚ Β’.

Όμως ο Σέρβος προπονητής θέλει να βάλει το πλαίσιο κανόνων και συνεργασίας όλων στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Από τώρα που είναι η αρχή, ώστε σύντομα να γνωρίζουν άπαντες όλα όσα ισχύουν και να μπορούν να μεταδώσουν και στους επόμενους που θα έρθουν προσεχώς.

Σε meeting που έκανε ο Μιλόγεβιτς με τους ποδοσφαιριστές του με την άφιξη της «κιτρινόμαυρης» αποστολής στην Πορταριά ζήτησε τήρηση των κανόνων σε πρώτη φάση, αλλά και πειθαρχία στο κομμάτι της δουλειάς στο γήπεδο.

Δηλαδή, συγκέντρωση όλων σε ότι έχουν να κάνουν ώστε να γίνεται. «Θέλω πειθαρχία και καλή δουλειά από όλους. Θα ερχόμαστε και θα φεύγουμε όλοι μαζί. Και από το γήπεδο και από το φαγητό. Απαγορεύονται τα κινητά όταν είμαστε όλοι μαζί. Μόνο στα δωμάτια σας. Να τηρείτε τις ώρες» ζήτησε μεταξύ άλλων ο Σέρβος προπονητής της ΑΕΚ από τους «κιτρινόμαυρους» στην Πορταριά.

Και βεβαίως όταν θα έρθουν και οι υπόλοιποι παίκτες της Ενωσης στην προετοιμασία, θα επαναληφθεί το meeting με στόχο να μπουν κανόνες εξ’ αρχής.

Ο Μιλόγεβιτς είναι προπονητής που ζητά την σκληρή δουλειά εντός γηπέδου, αλλά θέλει να υπάρχει πειθαρχία σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα και εκτός γηπέδου. Και ο ίδιος πιστεύει ακράδαντα ότι αν καταφέρει αυτό να λειτουργήσει σωστά, θα φέρει όλη την ομάδα κοντά και θα λειτουργήσει υπέρ της και μέσα στο γήπεδο.

Κάτι που προφανώς είναι και ο μεγάλος στόχος. Η ΑΕΚ να λειτουργήσει ξανά ως ομάδα και στο χορτάρι.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X