Copa America: Η Αργεντινή πήρε το κλάσικο της Λατινικής Αμερικής, 1-0 την Ουρουγουάη (VIDEO)

Copa America: Η Αργεντινή πήρε το κλάσικο της Λατινικής Αμερικής, 1-0 την Ουρουγουάη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Αργεντινή κέρδισε με γκολ του Ροντρίγκεζ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αργεντινή το ήθελε περισσότερο και τελικά το πήρε.

Για το κλάσικο της Λατινικής Αμερικής σε επίπεδο εθνικών ομάδων ο λόγος όπου η ομάδα του Λιονέλ Μέσι με ένα μεστό παιχνίδι στο Α ημίχρονο κατάφερε και κέρδισε 1-0 την Ουρουγουάη που έμεινε χωρίς βαθμό μετά την πρεμιέρα της στο Copa America.

Οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν πολύ καλύτερα στον αγώνα και άνοιξαν τον σκορ σχετικά γρήγορα με τον Ροντρίγκεζ όταν μετά από σέντρα του Μέσι στο δεύτερο δοκάρι, νίκησε τον Μπεντανκούρ στον αέρα και έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Σκαλόνι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ματς, με κύριο εκφραστή τον Μέσι ενώ από την πλευρά τους οι Ουρουγουανοί αρκέστηκαν σε ανούσια κατοχή και δεν μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του Μαρτίνεζ.


Η «Αλμπισελέστε» άφησε την μπάλα στα πόδια των αντιπάλων της στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί. Μόνο στημένες μπάλες ήταν ο τρόπος των φιλοξενούμενων να απειλήσουν, ενώ πιο κοντά σε δεύτερο γκολ έφτασαν οι Αργεντίνοι, είτε από αντεπιθέσεις, είτε ακόμα και από ανάπτυξη.

Αργεντινή (Σκαλόνι): Μαρτίνεζ, Ακούνια, Οταμέντι, Ρομέρο, Μόλινα, Λο Σέλσο (52′ Παλάσιος), Ροντρίγκεζ, Ντε Πολ (90+3′ Πετσέλα), Γκονζάλεζ (70′ Ντι Μαρία), Λαουτάρο (53′ Κορέα), Μέσι

Ουρουγουάη (Ταμπάνες): Μουσλέρα, Βίνα, Γοδίν, Χιμένεζ, Γκονζάλεζ (70′ Τόρες), Ντε Λα Κρουζ (65′ Οκάμπο), Τορέιρα (65′ Βεσίνο), Μπεντανκούρ (46′ Νάντεζ), Βαλβέρδε (84′ Γκοριαράν), Καβάνι, Σουάρεζ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X