ΑΕΚ: Αναβλήθηκε ο πρώτος τελικός με ΠΑΟΚ λόγω κορωνοιού!

Εικόνες από το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο πρώτος τελικός ΑΕΚ-ΠΑΟΚ δεν θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας ακόμη τελικός αναβάλλεται για την ΑΕΚ η οποία θα πρέπει να περιμένει λίγες ακόμα ημέρες για τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Μετά την αναβολή στο EHF CUP ο κορωνοϊός της αλλάζει ξανά τον προγραμματισμό της.

Αυτό καθώς η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση που ήταν προγραμματισμένη για την προσεχή Τρίτη αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων covid19 στην ΑΕΚ και μετά από σχετικό αίτημα της.Η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες και θα αποφασιστεί πότε θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας. Η εξέλιξη αυτή απογοήτευσε τους «κιτρινόμαυρους» που περίμεναν πως και πως να ξεκινήσουν οι αγώνες των τελικών και να κατακτήσουν την τρίτη τους φετινή κούπα.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ αναφέρει: «Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι μετά από δύο διαδοχικούς ελέγχους με τεστ PCR που διενεργήθηκαν στην ομάδα χάντμπολ, προέκυψαν 7 θετικά κρούσματα (5 αθλητών, 2 τεχνικού προσωπικού).

Ως εκ τούτου και βάσει του εγκεκριμένου Πρωτοκόλου Αγώνων της ΟΧΕ, ο 1ος Τελικός της Handball Premier, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, που ήταν προγραμματισμένος για την Τρίτη 22/06, αναβάλλεται».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X