Αs: «Πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης στη Ρόμα για ανταλλαγή των Σπινατσόλα και Μαγιοράλ»

Αs: «Πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης στη Ρόμα για ανταλλαγή των Σπινατσόλα και Μαγιοράλ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ρεάλ Μαδρίτης για τον Λεονάρντο Σπινατσόλα! Για την απόκτηση του δεξιοπόδαρου αριστερού μπακ της Ρόμα φαίνεται πως κινούνται οι «μερένχες».

Σύμφωνα με το «As.com», η Ρεάλ «καλοβλέπει» ένα ντιλ με το ιταλικό κλαμπ, το οποίο θα συμπεριλαμβάνει την ανταλλαγή του Σπινατσόλα και του Μπόρχα Μαγιοράλ, ο οποίος τον Οκτώβριο 2020 μετακινήθηκε από τη Μαδρίτη στη Ρώμη με τη μορφή διετούς δανεισμού.

Η συμφωνία των δύο πλευρών περιείχε οψιόν αγόρας του 24χρονου επιθετικού της τάξεως των 20 εκατ. ευρώ. Αφενός, όμως, η Ρόμα δεν έχει προβεί στην ενεργοποίησή της και αφετέρου η Ρεάλ φαίνεται πως προτιμά την απόκτηση του Σπινατσόλα αντ’ αυτής. Εξάλλου, επιθυμεί την αποχώρηση του Μαρσέλο, ώστε να ξεφορτωθεί το υψηλό του συμβόλαιο.
Μάλιστα, το ισπανικό δημοσίευμα κάνει λόγο για συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του ατζέντη του Σπινατσόλα, Νταβίντε Λίπι και του πρώην αθλητικού διευθυντή της Λιλ, Λουίς Κάμπος, ο οποίος φέρεται να εκπροσώπησε την πλευρά των Μαδριλένων. Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», οι Ρωμαίοι αρνούνται ότι έχουν δεχτεί πρόταση για τον Ιταλό μπακ, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τους «ατζούρι» στο Euro 2020. Ταυτόχρονα, παρουσιάζονται ότι θα έμπαιναν σε συζητήσεις εάν λάμβαναν τέτοια, αλλά όχι για την ανταλλαγή των δύο προαναφερθέντων παικτών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X