Συνάντηση στην ΕΠΟ για τις Β' ομάδες

Συνάντηση στην ΕΠΟ για τις Β' ομάδες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Nέα συνάντηση είχαν, μετά από εκείνη έπειτα το τέλος της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Θοδωρής Ζαγοράκης με τους ομολόγους του της Σούπερ Λιγκ 1, Λεωνίδα Μπουτσικάρη και της Σούπερ Λιγκ 2, Λεωνίδα Λεουτσάκο, παρουσία αυτή τη φορά και του Γιάννη Κομπότη.

Αντικείμενο της συζήτησης, που έγινε στο γραφείο του προέδρου της ομοσπονδίας, οι όροι συμμετοχής των Β’ ομάδων στη Σούπερ Λιγκ 2. Μεταξύ των δύο πλευρών έχουν προκύψει διαφορές που μέχρι στιγμής δεν έχουν γεφυρωθεί.

Η πλευρά της SL1 ζητάει να παίξουν έξι ομάδες Β’ στη Σούπερ Λίγκα 2, να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ και να έχουν και μερίδιο από τα κέρδη των τηλεοπτικών και των λοιπών εσόδων. Η συμφωνία που έχει γίνει αφορά τέσσερις ομάδες (ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ), όμως υπάρχει πίεση για να γίνουν δεκτοί ο Άρης και ο Βόλος.

Από την πλευρά της η SL2 έχει ζητήσει:

1. Η SL1 να αποδεχτεί στην προκήρυξή της ότι θα προβιβάζονται απευθείας από την SL2 δύο ομάδες και η 3η θα δίνει μπαράζ.

2.Η SL1 να βοηθήσει για την εξεύρεση τριετούς τηλεοπτικού συμβολαίου.

3. Οι Β’ ομάδες να μη μετέχουν στα πλέι οφ (θα μετέχουν στα πλέι άουτ), να μην μπορούν να συμμετέχουν στο εκάστοτε πρωτάθλημα πλέον των τεσσάρων, να μην έχουν δικαίωμα ψήφου στα ΔΣ, να μη μετέχουν στα έσοδα και να έχουν στο Φ.Α. ποδοσφαιριστές ηλικίας έως 23 ετών και τρεις πέραν αυτής.

4. Να επιτρέπεται ο δανεισμός ποδοσφαιριστών από ομάδες της SL1 σε αυτές της SL2.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει η τρίτη συνάντηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X