Μιλόγεβιτς: Αυστηρό προφίλ και πειθαρχία

Εικόνες από την προετοιμασία της ΑΕΚ: 1η ημέρα
Photo Credits: INTIME

Το αυστηρό προφίλ του νέου προπονητή της ΑΕΚ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εποχή Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην ΑΕΚ ξεκίνησε και… επίσημα.

Ο Σέρβος προπονητής της ΑΕΚ έπιασε δουλειά από την Τετάρτη στην Ενωση και από χθες βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο της Πορταριάς για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

Εκεί ο Μιλόγεβιτς θα κληθεί να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα για το ρόστερ, όπου και αναμένεται να «κόψει» ποδοσφαιριστές από την συνέχεια και το ταξίδι στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο. Εκεί που θα δώσει η ΑΕΚ τα 4 φιλικά, εν συνεχεία την πρόβα τζενεράλε στην Αθήνα και 22-29 τα πρώτα ματς του Conference League.

Η πρώτη επαφή

Ο Μιλόγεβιτς την Τετάρτη είχε την πρώτη επαφή με τους «κιτρινόμαυρους». Λίγα λόγια, αυστηρό προφίλ και γενικότερα μία προσωπικότητα που θέλει πειθαρχία, τήρηση των κανόνων και πολλή δουλειά από όλους. Ζητά από τους παίκτες του να προσπαθούν κάθε φορά και ας κάνουν λάθη. Αρκεί μετά από το λάθος να αντιδρούν και όλοι να βοηθούν αυτόν που το έκανε. Το έδειξε στις ασκήσεις που έκανε. Ακόμη περισσότερο στο δίτερμα 8Χ8 που έπαιξε η ομάδα μετά τις πρώτες ασκήσεις και το αρκετό τρέξιμο.

Εκεί ο Σέρβος κόουτς μιλούσε αγγλικά και έδινε οδηγίες ο ίδιος σε όλους τους ποδοσφαιριστές, ενώ στην ομιλία επικοινώνησε απευθείας στα ελληνικά και ο μεταφραστής βοήθησε να καταλαβαίνουν και οι ξένοι παίκτες.

Ο Μιλόγεβιτς είναι λάτρης της πειθαρχίας και οι παίκτες του στις προηγούμενες ομάδες του το έχουν αναφέρει ξεκάθαρα αυτό. Η διοίκηση της ΑΕΚ θεωρεί ότι το αυστηρό προφίλ του Μιλόγεβιτς θα βοηθήσει την ομάδα να αλλάξει σελίδα και να… ξεχάσει όλα όσα έγιναν πέρυσι. Ακόμη και στην συνέντευξη Τύπου έδειξε το ίδιο προφίλ. Λίγα λόγια, πολύ λίγα λόγια. \

Ανύπαρκτη αναφορά στην περσινή σεζόν, καθόλου αναφορές για μεταγραφές, θέλοντας να δείξει ότι το κάθε στέλεχος στην ΑΕΚ πρέπει να κάνει τη δουλειά του και στο τέλος της χρονιάς να γίνει… ταμείο.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X