Grand Hotel ter Duin: Σε αυτό το παλάτι θα... χτιστεί η νέα ΑΕΚ στην Ολλανδία! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Grand Hotel ter Duin: Σε αυτό το παλάτι θα... χτιστεί η νέα ΑΕΚ στην Ολλανδία! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ μετά την Πορταριά θα πάει στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και θα μείνει στο Grand Hotel ter Duin

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK ξεκίνησε το… χτίσιμο για τη νέα σεζόν, πηγαίνοντας σήμερα στην Πορταριά για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Μετά το Πήλιο όπου θα γίνει η πρώτη αξιολόγηση του ρόστερ, η Ενωση θα φύγει για την Ολλανδία στις 27 Ιουνίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Εκεί θα μείνει μέχρι τις 9 Ιουλίου και θα δώσει τέσσερα δυνατά φιλικά με Φίτεσε, Φέγενορντ, Αντβέρπ και Μπριζ.

Στη διάρκεια της προετοιμασίας, η ΑΕΚ θα διαμείνει στο ξενοδοχείο Grand Hotel ter Duin στην περιοχή του Burg Haamstede, Zeeland.

Το Grand Hotel ter Duin είναι ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο και φυσικά έχει όλες τις ανέσεις για να φιλοξενήσει ομάδες με πισίνες, σπα, γυμναστήρια και αίθουσες.

Δείτε που θα μείνει η ΑΕΚ στην Ολλανδία

Grand Hotel ter Duin: Σε αυτό το παλάτι θα... χτιστεί η νέα ΑΕΚ στην Ολλανδία! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Grand Hotel ter Duin: Σε αυτό το παλάτι θα... χτιστεί η νέα ΑΕΚ στην Ολλανδία! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Grand Hotel ter Duin: Σε αυτό το παλάτι θα... χτιστεί η νέα ΑΕΚ στην Ολλανδία! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Grand Hotel ter Duin: Σε αυτό το παλάτι θα... χτιστεί η νέα ΑΕΚ στην Ολλανδία! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Grand Hotel ter Duin: Σε αυτό το παλάτι θα... χτιστεί η νέα ΑΕΚ στην Ολλανδία! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Grand Hotel ter Duin: Σε αυτό το παλάτι θα... χτιστεί η νέα ΑΕΚ στην Ολλανδία! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Grand Hotel ter Duin: Σε αυτό το παλάτι θα... χτιστεί η νέα ΑΕΚ στην Ολλανδία! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Grand Hotel ter Duin: Σε αυτό το παλάτι θα... χτιστεί η νέα ΑΕΚ στην Ολλανδία! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Grand Hotel ter Duin: Σε αυτό το παλάτι θα... χτιστεί η νέα ΑΕΚ στην Ολλανδία! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Grand Hotel ter Duin: Σε αυτό το παλάτι θα... χτιστεί η νέα ΑΕΚ στην Ολλανδία! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Grand Hotel ter Duin: Σε αυτό το παλάτι θα... χτιστεί η νέα ΑΕΚ στην Ολλανδία! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X