ΑΕΚ: Το Portaria Hotel που θα μείνει η αποστολή στο Πήλιο (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Το Portaria Hotel που θα μείνει η αποστολή στο Πήλιο (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Εξαιρετική τοποθεσία με όλες τις ανέσεις για την ΑΕΚ στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε χθες την πρώτη της προπόνηση στα Σπάτα και σήμερα έφυγε για την Πορταριά, όπου θα γίνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, λίγες μέρες πριν αναχωρήσει για την Ολλανδία για το βασικό στάδιο.

Η αποστολή της Ενωσης θα μείνει στο Portaria Ηotel μέχρι τις 24 Ιουνίου και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα μπορέσει να κάνει την πρώτη αξιολόγηση από κοντά.

Το ξενοδοχείο που θα καταλύσει η ΑΕΚ έχει ότι χρειάζεται για μια ομάδα, με γυμναστήρια, σάουνες, σπα και φυσικά γήπεδο σε κοντινή απόσταση.

Δείτε φωτογραφίες από το Portaria Ηotel που θα μείνει η ΑΕΚ

ΑΕΚ: Το Portaria Hotel που θα μείνει η αποστολή στο Πήλιο (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το Portaria Hotel που θα μείνει η αποστολή στο Πήλιο (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το Portaria Hotel που θα μείνει η αποστολή στο Πήλιο (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το Portaria Hotel που θα μείνει η αποστολή στο Πήλιο (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το Portaria Hotel που θα μείνει η αποστολή στο Πήλιο (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Το Portaria Hotel που θα μείνει η αποστολή στο Πήλιο (ΦΩΤΟ)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X