ΑΕΚ: Πρώτο φαβορί ο Αγγέλου για τη νέα σεζόν

ΑΕΚ: Πρώτο φαβορί ο Αγγέλου για τη νέα σεζόν
Photo Credits: INTIME

Ο Βαγγέλης Αγγέλου είναι πρώτος στην λίστα των υποψηφίων προπονητών της ΑΕΚ

Μετά την κατάθεση του φακέλου αδειοδότησης στην ΑΕΚ στρέφονται στον προγραμματισμό για την νέα σεζόν.

Πρώτο μέλημα για την διοίκηση της ομάδας, είναι να κλείσει τον προπονητή που θα ηγηθεί της προσπάθειας την νέα σεζόν, μέχρι τις 30 Ιουνίου. Έχουν ακουστεί πολλά ονόματα και άλλα τόσα έχουν προταθεί αλλά στην Ένωση έχουν συγκεκριμένες προτεραιότητες στην λίστα τους.

Υπάρχει σίγουρα η προτίμηση ο προπονητής να είναι  Έλληνας, για αυτό τα ονόματα που εξετάζονται είναι ο Βαγγέλης Αγγέλου, ο Ηλίας Καντζούρης και ο Στέφανος Δέδας. Ο κόουτς Αγγέλου μοιάζει αυτήν την στιγμή το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της ομάδας. Η διοίκηση της ΑΕΚ εκτίμησε πολύ την δουλειά του και το πώς χειρίστηκε τις δύσκολες καταστάσεις που του παρουσιάστηκαν, αλλά και την εικόνα της ομάδας στις σειρές με τον Παναθηναϊκό και Προμηθέα. Θα κάνει μια συζήτηση μαζί του για την νέα χρονιά για να δουν αν ταυτίζονται οι απόψεις τους στις ανάγκες τις ομάδας.


Από εκεί και πέρα ο Καντζούρης, που ήταν και το 2018 στην ΑΕΚ ως βοηθός του Λούκα Μπάνκι, είχε μια πολύ καλή πορεία φέτος με τον Κολοσσό Ρόδου παίζοντας και ωραίο μπάσκετ και είναι πάντα στα υπόψιν.

Ο Στέφανος Δέδας είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση, αφού είχε μια εξαιρετική πορεία φέτος με την Χαποέλ Χολόν και αποτέλεσε την έκπληξη του φετινού BCL. O Έλληνας προπονητής θα ήθελε να φύγει από το Ισραήλ λόγω της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί εκεί, αλλά έχει μπει στο μάτι αρκετών ομάδων.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες 2 εβδομάδες, αφού η ΑΕΚ θέλει να είναι πανέτοιμη για την προετοιμασία της νέας σεζόν μόλις πάρει επίσημα την αδειοδότηση στις 30 Ιουνίου.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X