Σήκωσε τη EuroNovileague και κέρδισε 2.020.000€* - Ξεκίνα σήμερα!

Σήκωσε τη EuroNovileague και κέρδισε 2.020.000€* - Ξεκίνα σήμερα!

Η δράση στην EuroNovileague συνεχίζεται!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάθε παίκτης μπορεί να γράψει την δική του ιστορία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2020, ξεκινώντας ακόμα και σήμερα. Βρίσκοντας 20 ακριβή σκορ στη EuroNovileague κερδίζει έως 2.020.000€!

Ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet, που ξεκίνησε στις 11 Ιουνίου και θα φτάσει έως τον μεγάλο τελικό της 11ης Ιουλίου, συνεχίζεται με τις πρώτες αναμετρήσεις της δεύτερης αγωνιστικής στον δεύτερο και τον τρίτο όμιλο.

Σήκωσε τη EuroNovileague και κέρδισε έως 2.020.000€*

Στο Βουκουρέστι, Ουκρανία και Βόρεια Μακεδονία θα μονομαχήσουν για τη νίκη που θα τις επαναφέρει στην διεκδίκηση της πρόκρισης (16:00). Και οι δύο ομάδες ηττήθηκαν στην πρεμιέρα, όμως άφησαν θετικές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους. Το σύνολο του Αντρέι Σεφτσένκο επέστρεψε από το εις βάρος του 2-0 κόντρα στην Ολλανδία, αλλά προδόθηκε από μία αμυντική ολιγωρία στο φινάλε (3-2). Η Βόρεια Μακεδονία λύγισε στο τελευταίο 15λεπτο απέναντι στην Αυστρία (3-1, 1-1 έως το 78’).

Από την Ρουμανία, η δράση μεταφέρεται στην πρωτεύουσα της Δανίας στις 19:00. Η οικοδέσποινα του 2ου ομίλου προσπαθεί να αφήσει πίσω το ψυχολογικό σοκ από τα όσα διαδραματίστηκαν την πρώτη αγωνιστική και την ήττα από τη Φινλανδία (1-0). Βέβαια, μόνο εύκολο δεν είναι το έργο της, καθώς αντιμετωπίζει το φαβορί του γκρουπ, Βέλγιο, που έρχεται με το πόδι κολλημένο στο… γκάζι.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έριξαν τρία… τεμάχια στην Ρωσία, διεύρυναν το αήττητο σερί στους 10 αγώνες (8-2-0) και πλέον βάζουν πλώρη για την 3η διαδοχική επικράτηση επί των Δανών στο τρέχον ημερολογιακό έτος (οι δύο πρώτες στο Nations League).

Η αυλαία πέφτει στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα», με το Ολλανδία-Αυστρία (22:00). Η ομάδα του Φρανκ Ντε Μπουρ πήρε το ζητούμενο στην πρεμιέρα και χωρίς άγχος πλέον, μπορεί να τσεκάρει το εισιτήριο για τα νοκ άουτ. Επιθετικά μέσα στο 2021 βρίσκει δίχτυα με μεγάλη συνέπεια, μετρώντας ήδη 19 γκολ σε 6 ματς (3,1 μ.ό.).

Το σύνολο του Φόντα ξεκίνησε με το… δεξί, παίρνοντας την πρώτη νίκη της ιστορία του σε τελική φάση Euro! Στόχος είναι η δεύτερη, που θα το οδηγήσει για πρώτη φορά στα νοκ άουτ. Για να συμβεί αυτό πρέπει να μείνει συγκεντρωμένο σ’ όλο το 90λεπτο, κάτι που δεν έγινε απέναντι στην Βόρεια Μακεδονία. Επίσης, καλείται να ξεπεράσει και την αρνητική παράδοση που διατηρεί κόντρα στην Ολλανδία (6 σερί ήττες).

Αν δεν μπορείς να περιμένεις μπες τώρα στον μεγαλύτερο διαγωνισμό* μετρητών που έγινε ποτέ!

Για τους λάτρεις της στατιστικής και των ιστορικών στοιχείων, μεγάλη αξία έχουν τα παρακάτω:

· Πρώτοι εν ενεργεία σκόρερ σε Ουκρανία και Βόρεια Μακεδονία (στην αποστολή): Γιαρμολένκο (41), Γιάρεμτσουκ (9) – Πάντεφ (38), Τραϊκόφσκι (18)

· Πρώτος σκόρερ στο Βέλγιο-Δανία (στην αποστολή): Λουκάκου (2), Ντε Μπρόινε (1), Τίλεμανς (1)

· Πιο συχνά σκορ στο Ολλανδία-Αυστρία: 3-2 (2), 3-1 (2), 1-1 (2)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X